Nick Cassavetes 64 let


Nicholas David Rowland "Nick" Cassavetes je americký filmový herec, scenárista a režisér.

V roce 1985 si vzal Isabelle Rafalovich. Mají spolu dvě dcery, Virginii Saru (1986*) a Sashu (1988*), poté se rozvedli. V současné době je ženatý s Heather "Kenii" Wahlquist, která se také objevila v několika jeho filmech, včetně malé roli v adaptaci filmu 2004 ZÁPISNÍK JEDNÉ LÁSKY, kde ztvárnila Saru, nejlepší přítelkyni hlavní ženské role Allie Hamilton (Rachel McAdams). Film je v podstatě rodinný projekt, poněvadž se ve filmu také objevuje Cassavetesova vlastní matka, Gena Rowlands, a to v roli starší a vdané Allie (Hamilton) Calhoun.

V dubnu 2012 byl Cassavetes na seznamu Top 500 daňových delikventů státu Kalifornie s dluhem na daních téměř 250.000 dolarů.

Mimo jiné se Cassavetes objevil ve filmech TVÁŘÍ V TVÁŘ, ČERNÝ PŘÍZRAK, DOŽIVOTÍ, EXTERMINÁTOR 2, nebo ASTRONAUTOVA ŽENA. Režíroval několik filmů, kde mezi jeho nejlepší patří ZÁPISNÍK JEDNÉ LÁSKY nebo JE TO I MŮJ ŽIVOT. Napsal dialog pro videoklip Justina Timberlaka - "What Goes Around ... Comes Around". Objevil se také v páté sérii pokerových soutěží World Poker Tour Invitational a High Stakes Poker.


21.5.1959
New York City, New York, USA
Nick Cassavetes csfd

Kentucky RhapsodyThe ManuscriptGod Is a BulletJedna za všechnyYellowJe to i můj životAlpha DogZápisník jedné láskyJohn Q.Jak ta je úžasnáHvězdy na zemiUntitled Suge Knight BiopicRoad HouseKokainJustin Timberlake - What Goes Around... Comes AroundWhatever We DoBad HombresKrálovny kupónůPrisoners of the GhostlandPařba v BangkokuNezávislýPanikaAstronautova ženaDoživotíMe and the GodsTváří v tvářGangster bluesVypůjčený tátaExterminátor 2Mrs. Parker a začarovaný kruhBroken TrustHříchy nociHříchy vášněVliv tělaDva na láskuHealing HurtsDelta Force 3: Vražedná hraObject of DesireTulácké snyDesperation RisingSlepá zuřivostNeposlušný policajt ze St. LouisShooterÚtok zabijáckých sexbombCesta Černého měsíceZúčtováníČerný přízrakMaskaReunionŽena pod vlivemManželéVincentův svět


Aktualizace osobnostního profilu Nick Cassavetes: 2.11. 2023 13:33