Zuzana Kajnarová 41 let


Zuzana Kajnarová se narodila 17. června 1982 v Ostravě do rodiny inženýrů (její otec je v současnosti primátorem Ostravy). Má o čtyři roky staršího bratra, který vystudoval na vysoké škole obor mezinárodní vztahy. V současné době bydlí Zuzka v Praze.

V seriálu PROČ BYCHOM SE NETOPILI (2007) by měla hrát roli Gábiny. Kromě Zuzky v tomto seriálu uvidíme například Petra Narožného, Jakuba Prachaře nebo Terezu Kostkovou.

Již od 3. ročníku na pražské DAMU hraje v Městských divadlech pražských, kde jsme ji mohli (můžeme) vidět ve hrách Tři muži ve člunu (Peggy), Charleyova teta (Kitty Verdunová), Poprask na laguně (podle Carla Goldoniho, Divadlo ABC), Hra vášní (Kate, dvadlo Rokoko) nebo U nás v Kocourkově (Blaženka). Kromě výše uvedených divadelních představení ji můžeme vidět v rámci Letních shakespearovských slavností na Pražském hradě ve hře Bouře v roli krásné Mirandy, kde hraje například s Janem Třískou.


17.6.1982
Ostrava, Československo
Zuzana Kajnarová csfd

Muž, který stál v cestěDukátová skálaOstravak OstravskiSezn@mkaOsmySantiniho jazykKlub osamělých srdcíNormalBráškaMr. JohnsonNebe a VincekAnděl PáněComebackKaždý den karnevalNepovedený kouzelníkTrampoty vodníka JakoubkaPánská jízdaSpecialistéChlapSlunečnáTemný KrajLabyrintDoktorka KellerováVyšehrad


Aktualizace osobnostního profilu Zuzana Kajnarová: 4.1. 2024 19:22