Victoria Pratt 53 let


Victoria Ann Nina Pratt se narodila 18. prosince 1970 ve městě Chesley, v Ontariu, v Kanadě. Vystudovala kineziologii a intenzivně se věnovala kulturistice, fitness a správné výživě. Společně se svým profesorem na universitě na toto téma napsala knihu. Také má modrý pásek v Shotokan karate a preferuje kickbox. V roce 1990 byla vyznamenána na Canadian Track & Field Championship. Brzy se profesionálně uchytila jako modelka a dopisovatelka časopisu MuscleMag Roberta Kennedyho. A právě tento redaktor jí doporučil kurs herectví.

V roce 1999 se chystal seriál FORBIDDEN ISLAND s podobným konceptem, jaký později přinesl takový úspěch seriálu ZTRACENI (2004). Tehdy ale nebyl televizní svět na něco podobného připraven a tak zůstalo jen u pilotu. Victoria nebyla nicméně ochuzena, protože v produkci Renaissance Pictures (XENA, HERKULES...) na ni pamatovali se seriálem CLEOPATRA 2525 (2000/1). Opět jí byla role Sarge, poprvé ale hlavní, ušita na míru. Z XENINA světa přesedlala do ženské sci-fi z 26. století a tehdy se také provdala za T. J. Scotta, který jí byl neustále jako režisér na blízku.

Na CLEO navázala dalším výrazným seriálem své kariéry – MUTANTEM X (2001/4). Zde vytvořila roli svého života, Saturnem oceněnou Shalimar Fox, mutantku s kočičími rysy.

A zatímco v letech 2000-2004 byla neustále na obrazovce ve svých seriálech, zpestřila si tu a tam čas hostováním ve FIRST WAVE (2000), kde sehrála svou první dvojroli, nebo se opět nechala režírovat ve filmu T. J. Scotta ČERNÝ JEZDEC (2000). Jejím prvním nezávislým filmem byl ŽIVOT BEZ MALLORY (2002).


18.12.1970
Chesley, Ontario, Kanada
Victoria Pratt csfd

Among WolvesDesperate RidersApache JunctionCops and RobbersLazer Team 2Temný výzkumZrazená důvěraFlight 192The Last HeistDeath ValleyDěsivé probuzeníHranice strachuJuneLa MigraA Daughter's NightmareThe VirginianTrpělivý vrahDracanoRoss Firestone: The Adventure BeginsA Nanny's RevengeGabe the Cupid DogSoda SpringsSupertornádoAwayYour Love Never FailsStrážci hrobkyCesta do středu ZeměBrotherhood of BloodSpi, holčičko, spiWhat Love IsComedy HellSlepá důvěraVražedné vodyHouse of the Dead 2MlčeníStav nouzeVražda na PresidiuHam & CheeseŽivot bez MalloryČerný jezdecAť to stojí, co to stojíFotografHudson a RexRanč HeartlandCaught


Aktualizace osobnostního profilu Victoria Pratt: 31.10. 2023 16:43