Jakub Štěpán 33 let


Jakub se věnuje hraní, dabingu a moderaci. Kariéru rádiového moderátora začínal v Radiu Relax, od roku 2010 vysílal na vlnách Hitradia Magic, později přešel na Evropu 2. V televizi moderoval pořad Prima hodinka, který vysílala tv Prima na jaře 2015, ale po měsíci tento pořad zrušila. Vystudoval Pražskou konzervatoř a hraje na klavír a věnuje se i zpěvu.

V televizi jsme jej mohli vidět v Ulici, kde hrál Romana, v Pojišťovně štěstí ztvárnil Poslíčka, v Ordinaci v růžového zahradě hrál fotbalového fanouška a zahrál si i ve Stopách života v epizodě Na dřeň. Divákům bude znám ze seriálu Přístav, kde hrál Lukáše Smetanu, VIP vražd, kde se svým rozhlasovým kolegou Michalem Kavalčíkem hrál moderátory v rádiu a ze seriálu Modrý kód, kde hraje záchranáře Petra Váchu. Jakub také hrál v seriálu Krejzovi a milence Michaely Tomešové si zahrál v komedii režisérky Evy Toulové Jak se moří revizoři.

Jakub zachraňuje i v soukromém životě Citace z Aha Jednou z hercových profesí je i moderování v rádiu. „Do práce jezdím po dálnici. Jednou bylo pěkně namrzlo a míjel mě ve veliké rychlosti mercedes. Po pár kilometrech jsem ho uviděl mimo silnici,“ vzpomíná Jakub. Okamžitě zastavil a běžel pomáhat. Už se ale také stalo, že se sám dostal do stavu nouze. „Do rádia jezdím vlastně nad ránem, třeba ve čtyři hodiny. Předjížděl jsem náklaďák a řidič měl asi mikrospánek. Najel na mě a já to vzal o svodidla,“ líčí Jakub. Naštěstí to odnesly jen plechy. Ale ocenil, že mu hned několik řidičů nabízelo pomoc.


14.10.1990
Náchod, Československo
Jakub Štěpán csfd

Jak se moří revizořiKaždý milion dobrýBastardi 2HranařiRekvalifikaceHabermannův mlýnVodník a KarolínkaBekyně mniškaDaleko do NashvilluVy nám taky, šéfe!Škola ve mlejněExpertiPrachy dělaj člověkaPřípady 1. odděleníSestřičky Modrý kódModrý kódKrejzoviV.I.P. vraždyVzteklinaPřístavJetelín


Aktualizace osobnostního profilu Jakub Štěpán: 10.11. 2023 17:33