Amber Valletta 50 let


Americká herečka a modelka Amber Evangeline Valletta se narodila v Arizoně. Má tři nevlastní sestry a 2 nevlastní bratry. Vyrůstala v Oklahomě, kam se s rodinou přestěhovali a kde také vystudovala střední školu Booker T. Washington. V té době se začala zajímat o svou budoucnost a protože ji odjakživa lákala sociologie, chtěla se věnovat právě tomuto odvětví. Její matka měla ovšem jinou představu. Nemohla si nevšimnout zajímavého obličeje své dcery a když bylo Amber 15 let, přihlásila ji do modelingové agentury. Ta poslala tehdy ještě křehkou brunetku do Milána nafotit obálku pro časopis Vogue. Po pár letech její kariéra nabrala slušné obrátky a pracovala pro světoznámé značky Versace či Gucci. V té době bydlela v Paříži, kde se jí dařilo i v soukromí. V 90. letech prožila románek s Leonardem DiCapriem.

Amber je již podruhé vdaná. Svého prvního manžela Hervé Le Bhihana potkala ještě jako modelka a vydrželi spolu tři roky. Po rozvodu se seznámila se svým nynějším partnerem Christianem McCawem, bývalým profesionálním hráčem volejbalu, který reprezentoval USA na olympiádě v Sydney. Provdala se za něj v září roku 2003 a mají spolu syna Audena. Kromě toho, že je tato modrooká blondýnka vegetarián, je také velkým fanouškem fotbalu. Ráda chodí do kina, zajímá se o starožitnosti a věnuje se charitě.


9.2.1974
Phoenix, Arizona, USA
Amber Valletta csfd

Double Dutchess: Seeing DoubleGirl Walks Into a BarChůva v akciGamerDays of WrathMy Sexiest YearPředtuchaZlověstné tichoNa poslední chvíliSvětákHitch: Lék pro moderního mužeKurýr 2Život s HelenouBaba na zabitíHysteria: The Def Leppard StoryParfémVelké průšvihy Maxe KyblíkaDrop Back TenOtec rodinyPod povrchemBlood & OilNouzové přistáníPomstaLegendaState of the UnionLuckyRock Me, BabyHouse of StyleKevyn Aucoin Beauty & the Beast in MeUnzippedMugler: Spring Summer 2022Fergie - M.I.L.F. $Will.I.Am - Yes We CanThe 42nd Annual People's Choice AwardsNoční Show Craiga FergusonaJimmy Kimmel Live!Napálené celebrityVH1 Fashion Awards 1998The ViewNoční show Conana O'BrienaNoční Show  Jaye Lenoe


Aktualizace osobnostního profilu Amber Valletta: 15.3. 2024 20:39