Radim Kalvoda 51 let


Radim Kalvoda se narodil 19. dubna 1973 ve Vsetíně, ale v roce 1974 se s rodinou přestěhoval do Olomouce, kde setrval až do svých 14 let. V té době dostal svou první filmovou roli ve filmu pro mládež SPRÁVNÁ TREFA.

Po DAMU se kromě divadla věnoval i filmu, hrál například v seriálu ZDIVOČELÁ ZEMĚ (1997) a jeho pokračování z roku 2001. V prvním a druhém díle BYL JEDNOU JEDEN POLDA a v pohádce VELKÝ DRAČÍ PROPADÁK. V roce 2001 bylo možno vidět Radima Kalvodu například ve vánoční reklamě na ČEZ, duhovou energii. Kromě toho hraje také ve Stavovském divadle a v muzikálech divadla Ta Fantastika. V současné době je členem Středočeského divadla Kladno.


19.4.1973
Vsetín, Československo
Radim Kalvoda csfd

Spící městoNejlepší přítelHlas pro římského králeCesta do ŘímaPrincezna a písařSetkání v PrazeKletba bratří GrimmůI ve smrti samiPekelná maturitaJak chutná láskaHaneleHun shen shi danZkřížené mečeByl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!Byl jednou jeden poldaVenušina deltaPozvání na zámekUlice bez menaSprávná trefaCo ste hasičiOdznak VysočinaOktopusSpecialistéModrý kódSeverDáma a KrálLabyrintOhnivý kuřeŽivot a doba soudce A. K.Kriminálka AndělPolicajti z centraVyprávěj


Aktualizace osobnostního profilu Radim Kalvoda: 1.11. 2023 21:54