Zbyněk Fric 53 let


Zbyněk Fric, který se narodil 8. dubna 1971 v Bystré u Poličky, je skutečně renesanční člověk a všestranný umělec. Kromě filmu a televize, se věnuje muzikálovému i divadelnímu herectví, dále baletu i zpěvu. Před tím než byl přijat na pražskou DAMU, vystupoval dva roky v jihlavském Horáckém divadle. Ovšem z DAMU z neznámých důvodů po dvou letech odešel.

Jeho převážnou pracovní náplní jsou však muzikály, a to například Jesus Christ Superstar (Šimon Zélótes), Dracula (Steven, mnich), Hello Dolly (Ambrosius Kemper), Pomáda (Danny), Starci na chmelu (Honza) nebo Rebelové (Šimon). Spolupracuje s baletem Národního divadla Praha. Vystupoval i v opeře a věnuje se činohře.


8.4.1971
Bystré, Československo
Zbyněk Fric csfd

Den, kdy nevyšlo slunceKrálovský slibPoslední přesunSpecialistéPolicie ModravaRaplTemný KrajKapitán ExnerŽivot a doba soudce A. K.V.I.P. vraždyVraždy v kruhuKriminálka AndělZdivočelá zeměExpozituraSvětla pasážeVelmi křehké vztahyPoslední sezonaRodinná poutaStříbrná parukaObětiTři královéLucie Vondráčková: RůžeMauglíAngelikaTři mušketýři


Aktualizace osobnostního profilu Zbyněk Fric: 21.10. 2023 23:11