Tomáš Löbl 38 let


Tomáš Löbl se narodil 16.12.1985 v Praze. Od 5. třídy chodil do fotbalové školy, poté navštěvoval gymnázium v Říčanech. Vystudoval VŠE v Praze (fakulta podnikohospodářská - podniková ekonomie a management) - zde získal titu Bc. a navazující magisterské studium absolvoval v roce 2011 na Vysoké škole finanční a správní (titul Ing.).

Tomáš debutoval v celovečerním filmu EXPERTI, kde ztvárnil druhou hlavní roli (postavu Filipa) po boku Kryštofa Hádka, který hrál hlavní roli (postavu Oskara). Dále natočil festivalový film TENNIS, který byl k vidění pouze v Americe. A také se objevil ve filmu PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA.

Tomáš díky svému pěveckému i hereckému talentu účinkuje také v mnoha muzikálech. V Divadle Kalich hraje v muzikálu OSMÝ SVĚTADÍL (titulní roli Tomáše) a v POMÁDĚ (roli Doodyho). V divadle Goja Music Hall ho můžeme vidět v prvním českém hit-muzikálu DĚTI RÁJE, kde ztvárňuje hlavní roli mladého Michala a v muzikálu BÍDNICI hraje roli Mária. Dále účinkoval v muzikálech AŤ ŽIJE ROKENROL, KAT MYDLÁŘ v divadle Broadway, ve hrách Juřího Suchého v divadle Semafor v muzikálu LYSISTRATA, KYTICE, SUKNĚ SMUTNOU JEHLOU SPÍCHNUTÁ, PENSION ROSAMUNDA, dále v divadle J.K. Tyla v Plzni v muzikálech LIMONÁDOVÝ JOE, CHICAGO, KOLOČAVA, HLEDÁ SE MUŽ, ZN.: BOHATÝ, ZPÍVÁNÍ V DEŠTI, ULIČNICE, KNIHA DŽUNGLE a GYPSY. Také ztvárnil hlavní postavu Troye Boltna v zájezdové verzi MUZIKÁL ZE STŘEDNÍ.

Věnuje se moderování různých akcí, kde také zpívá, např. na Vánočních koncertech nebo na akcích spojených s muzikály (nejčastěji zpívá písničky z muzikálu DĚTI RÁJE.) Se zpěvákem Josefem Vágnerem nazpíval píseň pod názvem "4 Akordy", což je česká verze písně "Four Chords" od skupiny The Axis of Awesome. Česká verze této písně je poskládaná z textů nejznámějších českých (i slovenských) hitů, např. od skupiny Lucie, Olympic, Chinaski, Mandrage, Buty, Elán, No Name, od zpěváka Michala Davida, Karla Gotta, zpěvačky Ewy Farné a dalších.


16.12.1985
Praha, Československo
Tomáš Löbl csfd

ExpertiPrachy dělaj člověkaKrejzoviOhnivý kuře


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Löbl: 5.11. 2023 02:23