Evangeline Lilly 44 let


Kanaďanka Nicole Evangeline Lilly se narodila 3. 8. 1979 ve znamení Lva. Žila v malém městečku jménem Fort Saskatchewan v kanadském Albertě. Evangeline objevila prestižní modelingová agentura Ford. O šest měsíců později se přestěhovala do Vancouveru a začala chodit na univerzitu, ale stále pracovala pro Ford. Kromě modelingu byla také letuškou, herečkou v reklamě nebo vyměňovala olej na ropných rafinériích a to vše jen proto, aby měla peníze na studium na univerzitě.

Evangeline umí francouzsky, má dvě sestry, ráda cestuje, ve volném čase čte, maluje, poslouchá hudbu nebo relaxuje a podle časopisu MAXIM patří mezi 100 nejkrásnějším žen na světě. Také se věnuje spoustě sportů, například snowboardingu. V soukromém životě žije se svým hereckým kolegou ze Ztracených DOMINICEM MONAGHANEM, se kterým chodí už dva roky a také je s ním zasnoubená.


3.8.1979
Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada
Evangeline Lilly csfd

Happy LifeAnt-Man a Wasp: QuantumaniaSouth of HeavenV kriziAvengers: EndgameAnt-Man a WaspLittle EvilAnt-ManHobit: Bitva pěti armádHobit: Šmakova dračí poušťOcelová pěstLost: The Final ChapterLost: The Final JourneyPo smrtiSmrt čeká všudeLost: A Tale of SurvivalLost: ReckoningLost: RevelationDlouhý víkendZtraceni: CestaFreddy versus JasonItalské prázdninyJak ukrást SinatruCo kdyby...?LokiZtraceniKrálovská nemocniceSmallville


Aktualizace osobnostního profilu Evangeline Lilly: 9.4. 2024 21:19