Tereza Ramba 34 let


V dětství tancovala v dětském souboru Valášek a objevila se také ve videoklipu Filipa Renče k písni Medvídek od skupiny Lucie.

„O tom, že budu herečka, jsem dřív neuvažovala, ale odmalička mě hrozně bavilo vystupovat před lidmi.“

V budoucnu by se měla objevit v nové řadě seriálu MÍSTO V ŽIVOTĚ a v připravované pohádce Milana Cieslara. Z článků bulvárních novin by se zdálo, že si vybírá vskutku originální role, neboť v komedii RAFŤÁCI zaujala hlavně erotickou scénou na toaletě, ve filmu RO(C)K PODVRAŤÁKŮ ji pro změnu připoutali k lednici na limonádu a i v souvislosti s její rolí ve snímku BOBULE noviny píší především o milostné scéně s hlavním hrdinou. Ať už je to hříčka osudu či úmysl, mají se filmový fanoušci a ctitelé této krásné herečky v budoucnu jistě na co těšit. Nezbývá než ji v její úspěšně započaté kariéře držet pěsti.


29.6.1989
Praha, Československo
Tereza Ramba csfd

AmerikánkaFranta mimozemšťanBuď chlap!Zápisník alkoholičkyBetlémské světloDeníček moderního fotra3BobuleO vánoční hvězděVlastníciChata na prodejPo strništi bosHlas pro římského králeLaputaPadesátkaŽivot je životVšiváciRozkošAlois Nebel2BobuleAť žijí rytíři!Peklo s princeznouZemský ráj to napohledBobuleBrainStormKanadská nocSvatba na bitevním poliVenkovský učitelRafťáciRo(c)k podvraťákůDocentRepublika BlaníkVodníkŽivé terčeDabing StreetModré stínyPět mrtvých psůPřípad pro exorcistuReportérka


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Ramba: 30.10. 2023 17:48