Lauren Lee Smith 43 let


Lauren Lee Smith se narodila 19. června 1980 ve Vancouveru, v Britské Columbii, v Kanadě. Začínala jako modelka a vzhledem ke své výšce 178 cm a dokonalé postavě, byla úspěšná. Brzy se ale přeorientovala na herectví a jediné, co je známé z jejího soukromí je láska k nejrůznějším sportům (zimním i letním, také jezdí na koni) a to, že její dědeček se věnoval dokumentárnímu filmu. Jako dítě hodně cestovala se svými rodiči po celém světě, žila v Evropě, střední Americe, ve Státech a v Kanadě.

Po té se na dva roky vedle Victorie Pratt stala největší hvězdou seriálu MUTANT X. Milovala práci na postavě Emmě deLauro, změnila kvůli ní své přirozeně světlé vlasy, aby tak vytvořila kontrast k plavovlasé Shalimar Fox hrané Victorií Pratt. Za výkon v epizodě, kde hrála dvojroli, získala cenu Gemini. Zajímavé je, že s dalším z hlavních herců seriálu, s Forbesem Marchem, chodila do společné herecké třídy, když jí bylo kolem dvanácti let.

Po neplánovaném předčasném odchodu ze seriálu, kdy byla nahrazena novou postavou Lexou Pierce hranou Karen Cliche, obarvila si vlasy na černo a využila některých televizních seriálů a filmů pro svůj návrat. V KLUBU ZNEUCTĚNÝCH se dotkla ožehavého tématu obětí znásilnění. Aby to ale nebylo málo pestré, svolila také k natočení velmi explicitního erotického filmu LIE WITH ME a získala si tak příznivce z dalšího okruhu diváků.

Pravidelně se objevovala v prvních čtyřech letech výjimečného lesbického seriálu THE L WORD. V prvním roce byla tak úspěšná, že si její návrat diváci doslova vynutili. Poměrně rozsáhlou roli získala v seriálu INTELLIGENCE a v 9. sérii se připojila ke stálému týmu KRIMINÁLKY LAS VEGAS.


19.6.1980
Vancouver, British Columbia, Kanada
Lauren Lee Smith csfd

A Wedding RingDoomsday MomTvář vodyHow to Plan an Orgy in a Small TownZůstaň se mnouCinemanovelsTajemství rodného domuThree Days in HavanaOhnivý armagedonGirl Walks Into a BarHindenburgA Night for Dying TigersAnatomy of HopeCan OpenersHelenBláznivá střela - Amerika v ohroženíPatologieDragon BoysHalloweenská nocLate FragmentNormalPoslední polibekUmění musí boletŠpatným směremLie with MeKlub zneuctěnýchLáska v přímém přenosuSvatební šatyVolby srdceVolby srdce2getherChristyin návratSejměte CarteraZáhady Frankie DrakeovéHudson a RexThis LifeNemocnice Hope


Aktualizace osobnostního profilu Lauren Lee Smith: 2.11. 2023 13:45