Martina Menšíková 59 let


Dcera legendárního herce Vladimíra Menšíka a Olgy Menšíkové se narodila 20.2.1965 v Praze. Vystudovala herectví na Pražské konzervatoři. Po dokončení studií nastoupila do angažmá do kolínského divadla. Po odchodu z Kolína působila na volné noze. Hostovala v divadle Semafor a Činoherním klubu. V současnosti hraje v Divadle na Jezerce.

V posledních letech se věnuje hlavně dabingu (seriály: Helena a její chlapci, Tři životy Sofie, Divoký Anděl, Kalifornské léto, Zoufalé manželky) Ve filmech dabuje zejména herečku Meg Ryan. V roce 2005 získala za dabing cenu Františka Filipovského za film Já a mé přízraky.


20.2.1965
Praha, Československo
Martina Menšíková csfd

Zádušní oběťFotografPoslední cyklistaBastardi 3Modrý drakBludičkyZemský ráj to napohledPrachy dělaj člověkaKameňákNesmluvená setkáníDokonalý manželVariácie slávyAnděl svádí ďáblaTři princezny tanečniceHolubníkKriminálka AndělHop nebo tropMilí BakalářiTři královéPřítelkyně z domu smutkuCo teď a co potom?DidoDruhý dechŽivý plášť planety Země - GEODERMATajemství Vladimíra MenšíkaJiří Kajínek - Mírovský mágPříběhy slavnýchNižní NovgorodVolbaBakalářiTelevizní legendyDvojhlasBanánové rybičkyČtveráciVsaďte se!Kavárnička dříve narozených


Aktualizace osobnostního profilu Martina Menšíková: 3.11. 2023 00:03