Nathalie Kelley 39 let


Nathalie Kelley v sobě mísí argentinské a peruánské geny. Její rodina se přestěhovala do australského Sydney, když byla Nathalie ještě malá. Tam také vychodila North Sydney Girls High School, což je mimochodem stejná škola, kterou navštěvovala Nicole Kidman.

Přestěhovala se do Los Angeles, kde se začala od roku 2005 postupně dostávat k různým menším filmovým rolím. Rok 2006 znamenal průlom a my jsme mohli Nathalii vidět v TOKIJSKÉ JÍZDĚ jako Neelu. V roce 2010 ji zase fanoušci mohli často potkávat na obrazovkách hudebních stanic v klipu Bruna Marse Just the Way You Are.


3.3.1985
Lima, Peru
Nathalie Kelley csfd

To Catch a SpyDobrodruh FlynnCruel IntentionsUrban CowboyInfiltratorsTen, kdo podal ruku Vicentu FernandezoviNoc je ještě mladáUrban ExplorerDealerRychle a zběsile: Tokijská jízdaThe Baker and the BeautyDynastieUpíří deníkyMistressesUnREALThe Temp AgencyTělo jako důkazKriminálka Las VegasLone StarDrifting SchoolFast and the Furious: Tokyo Drift - The Japanese WayTokyo Drift: Cast CamTricked Out to DriftBruno Mars - Just The Way You AreWith YouOk! TV


Aktualizace osobnostního profilu Nathalie Kelley: 5.11. 2023 01:35