Nathan Jones 54 let


Obrovitý Australan jménem Nathan B. Jones je vycházející hvězdou akčních filmů, kde díky své gigantické postavě (měří neuvěřitelných 211 cm a jeho hmotnost se pohybuje kolem 170 kg!) obvykle ztvárňuje padouchy, kteří často měří své síly s hlavním hrdinou. Přestože na svoji první velkou roli stále ještě čeká, nepochybně má před sebou slibně se rozvíjející filmovou kariéru.

Na filmovém plátně se poprvé objevil v r. 1996, kdy jeho monstrózní zjev využil Jackie Chan ve své akční komedii PRVNÍ RÁNA. O rok později vešel Nathan v Americe ve známost pravidelnou účastí v zápasech wrestlingu. Zde se sešel s takovými osobnostmi jako Hulk Hogan, "The Rock" nebo Bob Sapp. Od fanoušků získal přezdívku "Megaman" a učinil další krok k herecké kariéře.

V roce 2004 se mihnul v historickém velkofilmu se spoustou hollywoodských hvězd TRÓJA v režii Wolfganga Petersena jako bojovník Bovagrius, kterého Brad Pitt v úloze legendárního Achillea probodne mečem. Daleko větší příležitost, ale přišla vzápětí z Thajska. Populární herec a kaskadér Tony Jaa si jej vybral jako soupeře do své akční "pecky" s názvem TOM YUM GOONG. A jejich vzájemný souboj Davida a Goliáše je bezpochyby vrcholem filmu. Prakticky stejnou roli si následně zopakoval v úspěšném hongkongském snímku FEARLESS, kde se pro změnu utkal s jinou ikonou žánru - Jetem Li. Nedávno se objevil třeba také v pokračování francouzské fantasy komedie podle slavného komiksu ATERIX A OLYMPIJSKÉ HRY.

Do budoucna má tenhle chlapík jistě slušný potenciál a my se můžeme jen těšit na jeho další role.


21.8.1969
Gold Coast, Queensland, Austrálie
Nathan Jones csfd

FuriosaBlood RushSpiderheadMortal KombatDark Ascension II: The Journey to HellRychle a zběsile: Hobbs a ShawDobrodruh FlynnThe Scorpion King: Book of SoulsBoarDark AscensionG'Day LAA Flying JattNikdy to nevzdávej 3BoologamŠílený Max: Zběsilá cestaCharlieho farmaBarbar ConanAsterix a Olympijské hrySomtumZabij, nebo budeš zabitObávaný bojovníkTom yum goongTrojaOdsouzeni k útěkuPrvní ránaUndertaker: The Streak - 20-0Revenge of the Mask 2WWE Royal RumbleWrestleMania XIXWWE VelocityWWE SmackDown LIVE!


Aktualizace osobnostního profilu Nathan Jones: 3.11. 2023 19:32