Mitch Pileggi 72 let


Narodil se 5.května 1952 v Portlandu v Oregonu Italovi Vitovi a Američance Maxine. Kvůli otcovu zaměstnání se rodina často stěhovala, takže střední školu vystudoval v Turecku a univerzitu v Texasu, kde získal titul v oboru podnikání. Nějaký čas pracoval v Íránu, ale v roce 1979 kvůli revoluci spolu s bratrem uprchl do Řecka. Poté chvíli studoval v Mnichově v Německu. Na střední škole se věnoval wrestlingu a fotbalu a také hraní muzikálů.

Pravidelným hercem se stal i v seriálu STARGATE:ATLANTIS, kde ztvárnil plukovníka Stevena Caldwella, velitele pozemské lodi Daedalus. Objevil se také v CSI, ODLOŽENÝCH PŘÍPADECH a TV show TARZAN a THE MOUNTAIN.


5.4.1952
Portland, Oregon, USA
Mitch Pileggi csfd

Desert ShadowsV pasti zradyPolaroidThe Girl in the PhotographsUr in AnalysisMega bouřeWoodshopNebezpečné sváděníAkta X: Chci uvěřitNové sčítání hlasůV křesle režiséra1st to DieNebezpečný kódStydlivý poldaAkta X - FilmMarabunta: Mravenci útočíRavenhawkUpír v BrooklynuIt's Pat: The MovieNebezpečný dotekSuverénPodzemní pastZákladní instinktKnight Rider 2000Svérázná spravedlnostNoční vidinyLoven 24 hodinNávrat oživlých mrtvol 2Three O'Clock HighThree on a MatchTouha smrti 4: Tvrdý zákrokU.S. Marshals: Waco & RhinehartDalton: Code of Vengeance IIOn the LineThe Sky's No LimitMongrelWalkerHelstromSupergirlAmerican Horror Story


Aktualizace osobnostního profilu Mitch Pileggi: 30.10. 2023 09:36