Hyo-jin Kim 40 let


Vegetariánsky zaměřená jihokorejská herečka, Hyo-jin Kim, svoji kariéru započala modelingem. Díky svému půvabu se pravidelně objevovala na obálkách předních módních magazínů. Na televizních obrazovkách ji ale diváci mohou vídat až od roku 1999, od hereččiných patnácti let, kdy se objevuje v nepatrné roli seriálu 'Love Story' (1999). Po několika následujících seriálových rolí, v nichž figurují seriály 'Gibb's Family' (2000) a 'Medical Center' (2001), se ve své první velké filmové roli objevuje ale až v roce 2003 v úspěšném fantazijním snímku, 'The Legend Of The Evil Lake', kde ztvárňuje půvabnou dceru popraveného rebelanta.

Se svým současným partnerem, modelem, hercem a dokonce také filmovým režisérem, Ji-tae Joo, se herečka setkala již v roce 2003 na společném focení. Vzájemný vztah dvojice veřejně přiznala ale až v roce 2006. Dvojice se hojně angažuje v charitativních organizacích. V roce 2011, v němž se dvojice stala také dvojicí manželskou, byla prohlášena Čestnými vyslanci světové nadační, humanitární, vývojové a advokátní organizace World Vision. 5. 7. 2014 se páru narodil chlapec.


10.2.1984
Soul, Jižní Korea
Hyo-jin Kim csfd

Dangshin geogi iteojoorraeyoGenom Hazard: Aru Tensai Kagakusha No ItsukakanGyeolhonjeonyaBae kkopChuť penězChangpihaeDolmengieui ggoomJeon Woo ChiKkeutkwa sijakOgamdoMaenbaleui KibongiSaeng, nal seonsaengGamunui wigi : gamunui yeonggwang 2Nuguna bimileun itdaCheonnyeonhoDiva trosečniceDobrej detektivIngansilgyeogSoukromé životySeuteureinjeo 6Maerineun wibakjoongTelecinemaHaengbok hamnidaGeunyeoga dolawatdaNonseutob 6MaejikNonseutob 3Uri jibGolbaengyiJoa joaMedikeol senteoNonseutobRNA보컬 전쟁 : 신의 목소리Dongsangimong슈퍼맨이 돌아왔다


Aktualizace osobnostního profilu Hyo-jin Kim: 7.11. 2023 01:09