James Paxton 30 let


James Paxton je americký herec. Jeho rodiči jsou herec Bill Paxton a Louise Newbury.

K herectví nicméně přičichl už ve svých devíti letech. Jednalo se o Spy Kids 3-D: Game Over, kde si „zahrál“ syna postavy, kterou ztvárnil jeho otec. Původně mělo být obsazeno jiné dítě, Robert Rodriguez však přišel s myšlenkou, že by bylo pěkné, kdyby se role zhostil Billův skutečný syn, což se také nakonec stalo. Od té chvíle se James v projektech svého otce objevoval poměrně často; od filmu Golfový sen, který Bill Paxton režíroval, až po seriály jako Hrdinové od Alama" či Training Day. Pozornost diváků si však získal až prostřednictvím seriálu Eyewitness.

V poslední době je obsazován spíše do krátkometrážních snímků, žádný velký projekt na obzoru (prozatím) není. Kromě herectví se okrajově věnuje také muzice, konkrétně hip-hopu.


23.2.1994
Ojai, California, USA
James Paxton csfd

DriftThe UncannyThe CleanerTeenage BadassBitOdlivThe FanaticVelvet BuzzsawBoogeyman PopAn American in TexasRoman J. Israel, Esq.Term LifeGolfový senSpy Kids 3-D: Game OverTraining DayEyewitnessHrdinové od AlamaMatt Maeson - Beggar's SongMatt Maeson - I Just Don't Care That MuchAll-InSealed with a KissAlien: AloneAmericanoThe Orchard GirlPenny Sucker


Aktualizace osobnostního profilu James Paxton: 19.11. 2023 14:49