Rhea Perlman 76 let


Rhea Perlman se narodila v Brooklynu v New Yorku Filipovi a Adele Perlman. Její otec byl herec a prodavač hraček. Její sestra Heide Perlman je spisovatelkou, editorkou a televizní producentkou (produkovala seriály Na zdraví a Frasier). Rhea navštěvovala Hunter College v New Yorku a je aktivní demokratka. Pochází z židovské rodiny.  Hereckou kariéru začala v roce 1972, kdy si zahrála malou roli ve filmu Hot Dogs.

Rhea je také autorkou úspěšné ilustrované dětské knižní série Otto Undercover, která k roku 2012 obsahuje šest knih.

Rhea Perlman se setkala s hercem Danny DeVitem 17. ledna 1971, kdy si zašla na představení hry The Shrinking Bride, kde právě účinkoval DeVito. Pár se vzal 28. ledna 1982. Mají spolu tři děti - Lucy Chet DeVito (*1983), Grace Fan DeVito (*1985) a Jacob Daniel DeVito (*1987). Během jejich vztahu spolu Rhea a Danny několikrát hráli, mimo jiné v televizním pořadu Taxi a v celovečerním filmu Matilda. V roce 2012 oznámili rozvodové řízení, ale v březnu 2013 oznámili, že se smířili a rozvod byl odvolán.


31.3.1948
Brooklyn, New York City, New York, USA
Rhea Perlman csfd

BarbieZ jiného těsta13: MuzikálFunny FaceMarvelous and the Black HoleLepší než kdy jindySlon na útěkuLemonZpívejI'll See You in My DreamsSezeníThe ManzanisBlissovy trampotyOliver's GhostLeaves of GrassBeethoven: Velký trhákThe Christmas ChoirLove Comes LatelyStroller WarsBolestivé tajemstvíJak si vzít milionářkuTail of Two Bunnies, AJe to v bouděMág HoudiniMatildaNight of About 14 CBS StarsRukojmí nebo komplic?Černí muži umějí skákatKanadská slaninaVálečná kořistJsme zpátky! Příběh dinosaurůNechci být sámJedeme k babičceSpolužáciZlatá žílaLast Holloween, TheTed and VenusKam s její mrtvolouA Family AgainStamp of a KillerMy Little Pony: The MovieHappily Ever AfterAmerický mogulDrop-Out FatherLove ChildNational Lampoon a kinoLike Normal PeopleSwap MeetHaving Babies IIIntimate StrangersMary Jane Harper Cried Last NightI Want to Keep My Baby!Stalk the Wild ChildObžalovaníPoker FaceProkletíStar Wars: Vadná várka


Aktualizace osobnostního profilu Rhea Perlman: 5.11. 2023 06:02