Eric 45 let


Eric Moon, rodným jménem Jung Hyuk Mun, se narodil 16. února 1979 v Soulu. Zde také chodil na základní školu. Poté, co se jeho rodina přestěhovala do USA, navštěvoval střední školu v Los Angeles.

Ericova kariéra herce začala v roce 2003, kdy mu režisér Park Sung Soo dal půl vteřiny na rozmyšlení, zda přijme vedlejší roli v seriálu Breathless. Jeho "ano" mu otevřelo dveře k herectví.

Na začátku roku 2004 pro něj přišel velký zlom s nesmírně populárním seriálem Phoenix. Obrovský úspěch této série z herce udělal super hvězdu. Nezapomenutelná a proslulá je především jeho kýčovitá hláška "Cítíš, jak se něco pálí? To hoří moje srdce.", která se dodnes používá a paroduje v různých show a seriálech.

V roce 2005 si zahrál s herečkou Ga In Ha hlavní roli v seriálu Super rookie. Tento seriál se stal velkým hitem také v Japonsku. Začátkem roku 2006 byl Eric spolu se svojí hereckou kolegyní Han Ji Min zraněn při natáčení seriálu Wolf, což mělo za následek zrušení seriálu po třech epizodách. Oba představitelé se po zotavení rozhodli pro spolupráci v seriálu Invincible Parachute Agent, k němuž napsali scénář stejní lidé, jako k Super rookie.


16.2.1979
Soul, Jižní Korea
Eric csfd

Gongjuneun mannanda6woleui ilgiDalkomhan insaengGimgeubjochi 19hoNareul Saranghan SeupaiYubyeolna! munsyepeuGyeryongseonnyeojeonDruhá slečna OhYeonaeui balgyeonSeupayi Myeong WolChoi Kang Chil WooKe sera, seraMoojeokeui nakhasan yowonNukdaeShinip sawonBulsaeNaneun dallindaShinhwa raibeu 3D deo rejeondeu keontinyuseu노스텔지아Hyeonjieseo meokhilkkaBaekjongwoneui golmoksikdang아이돌룸정글의 법칙 in 사바Samsi sekkiSinhwa bangsongJugan aidol작렬! 정신통일Muhan dojeon리얼 로망스


Aktualizace osobnostního profilu Eric: 24.4. 2024 09:47