Kristen Wiig 50 let


Celým jménem Kristen Carroll Wiig je rodačka z Canandaigua, stát New York, USA. Vystudovala Arizonskou univerzitu, obor umění. Po vysoké škole dostala nabídku na práci jako výtvarnice v klinice plastické chirurgie ale raději odjela do Los Angles aby začala svou hereckou kariéru. Tam se přidala se k divadlní společnosti The Groundlings. Kristen Wiig se zaměřuje hlavně na žánr komedie a v tomto ji nejvíce proslavil televizní pořad SATURDAY NIGHT LIVE, kde se objevila poprvé v roce 2005. Od 32. serie v roce 2006 se stává stálou členkou souboru SNL.

Byla nominována na cenu Emmy za nejlepší herečku ve vedlejší roli v komediálním seriálu za SATURDAY NIGHT LIVE. Dále ji zařadil časopis Entertainment Weekly mezi 25 nejzábavnějších hereček a díky jejím imitačním schopnostem v SATURDAY NIGHT LIVE ji zařadili mezi 15 nejlepších výstupů. V roce 2011 byla organizací PETA jmenována jednou z nejvíce sexy vegetariánských celebrit.


22.8.1973
Canandaigua, New York, USA
Kristen Wiig csfd

Toni ErdmannJá, padouch 4Freezing People Is EasyThe HeartBarb a Star jedou do Vista del MarChlapec, kterému říkají VánoceWonder Woman 1984Jak vycvičit draka 3Kde se touláš, BernadettoJá, padouch 3Zmenšovánímatka!Buchty a klobásyKrotitelé duchůZilionářiZoolander No. 2A Deadly AdoptionDeník puberťačkyMarťanOšklivé dítěThe Heyday of the Insensitive BastardsJak vycvičit draka 2Moje ségra má prima bráchuVítejte u měJá, padouch 2Nelítostný žertOnaWalter Mitty a jeho tajný životZprávař 2 - Legenda pokračujeImogeneRevenge for Jolly!PaulSvobodní se závazkyŽeny soběJak vycvičit drakaJá, padouchNoční randeSuper MacV lepší společnostiDoba ledová 3: Úsvit dinosaurůExtraktVyfič!Zábavný parkKopačkyMěsto duchůPoloprofesionálRakeťáciBillBratři SolomonoviNeuvěřitelný život rockera CoxeZbouchnutáMalí rošťáciThe Enigma with a StigmaJuneLife, Death and Mini-GolfMy Life, Inc.Melvin Goes to DinnerMrs. American Pie


Aktualizace osobnostního profilu Kristen Wiig: 16.12. 2023 21:03