Stanislava Jachnická 58 let


Od mládí se věnovala baletu, poté výrazovému tanci ve Vysokoškolském uměleckém souboru. Vystudovala střední ekonomickou školu a herectví na DAMU. Tři roky byla v angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích (nejraději vzpomíná na hru 14. hrabě Guerney), poté odešla na mateřskou dovolenou. Hostovala v divadlech v Hradci Králové, na Kladně a Praze (Divadlo Rokoko, Divadlo v Řeznické, Rubín). V současné době ji můžeme vidět v komorní hře Lorna a Ted, a nejnověji v inscenaci Všechno na zahradě v Divadle ABC. Natočila několik televizních filmů a pohádek, ale na filmovém plátně se objevila zatím minimálně (jednu z hlavních rolí vytvořila v tragikomedii Postel).

Je vdaná, má dvě děti – dcera Kristýna se věnuje sportu (kick box) a má ráda historii, syn Matyáš hraje hokej za Slavii. Stáňa má ráda přírodu. Stále zkouší nové sporty (mj. jógu, kick box, lukostřelbu, tai-chi).


18.8.1965
Praha, Československo
Stanislava Jachnická csfd

Dům na samotěReklama na VánoceZnámí neznámíPastMůj příběhKlauniDonT StopJánošík - Pravdivá historieŠťastní sebevraziP.F. 77PostelSmůlaBronzová korunaDům poslední radostiFanyBude-li mi jíti přes údolí stínu smrti...Divoká srdceDotykyUf - oni jsou tadyNepolepšitelný starý mužChlapO mě se nebojPolicie ModravaZločiny Velké PrahyManželství po českuSpecialistéKapitán ExnerAtentátMazalovéSvatby v BenátkáchKriminálka AndělCesty domůProč bychom se netopili


Aktualizace osobnostního profilu Stanislava Jachnická: 14.11. 2023 12:34