Merle Allin 69 let


Merle Colbin Allin, Jr. je baskytarista a starší bratr zesnulého punkrockového zpěváka a skladatele GG Allina. Jeho mladšího bratra pojmenovali na Jesus Christ Allin (později na Kevin Michael Allin). Bratr Merle nedokázal jako dítě vyslovit jeho celé jméno Jesus, tak řekl GG, a tak mladší brácha měl budoucí přezdívku, kterou nosil už po celý život jako hudební umělec GG Allin.

Merle Allin se dal se svým mladším bratrem opět dohromady až ke konci osmdesátých let dvacátého století, kdy spolu založili kapelu The AIDS Brigade, Merle tady opět hrál na basovou kytaru a GG Allin už byl v hudebním světě známý zpěvák, tak v téhle formaci se dal opět na zpěv. V roce 1988 vydali svůj jediný album „Expose Yourself To Kids“, na kterém byli tři songy – „Expose Yourself To Kids“, „Gypsy Motherfucker“ a „Hanging Out With Jim“. Později tyto skladby hráli v budoucí kapele The Murder Junkies. V kapele už hráli jiný styl a byl to punk rock. S kapelou The AIDS Brigade odehráli jediný koncert v srpnu 1989 v Bostonu, pak se kapela rozpadla.

V roce 1990 založil Merle Allin s bratrem GG Allinem, bubeníkem Donaldem "Dino Sex" Sachsem a kytaristou "Chicken" Johnem Rinaldim skupinu The Murder Junkies, byla to poslední kapela zpěváka GG Allina, později vystřídal kytaristu Johna, kytarista William Weber. Merle Allin je známý v kapele díky svému hitlerovskýmu knírku a dlouhých vousech po stranách, bubeník Dino hraje na bicí nahý. V letech 1991 až 1993 rozjeli The Murder Junkies turné po spojených státech, byla to show plná extrémností, zpěvák GG Allin pod vlivem alkoholu a drog se sebemrzačil, rozbíjel si mikrofonem hlavu a skleněnýma lahvema, řezal se střepama do těla, rval se s fanouškama při koncertech, močil a nešetřil ani defekací, poté svoje extrementy rozmazal po těle nebo je pojídal a házel na fanoušky, na ženy skočil a líbal je, pak je tahal za vlasy po zemi, dále pak GG rozbíjel zařízení klubů, házel stojany z pódia mezi lidi.

GG byl také známý exhibicionista, na koncertech zpíval ve slipech nebo úplně do naha a předváděl perverzní hrátky. Kvůli těmto extrémnostem byl GG několikrát ve vězení. GG Allin s The Murder Junkies natočil jedno jediné album v roce 1993, album nese název „Brutality and Bloodshed for All“ a je na něm 15 pecek ve stylu skupiny Motörhead. Texty jsou o vraždách, mučení, proti autoritám a proti politice.


9.4.1955
Lancaster, New Hampshire, USA
Merle Allin csfd

It Came from TrafalgarAugust Underground's PenanceTromeo a JulieThe AllinsGG Allin - Uncensored: Live 1993GG Allin & The Murder Junkies ‎- Blood, Shit, and FearsGG Allin & The AIDS Brigade: Live in Boston 1989Live Fast Die: The GG Allin StoryThe Best of GG Allin & The Murder JunkiesGG Allin: Terror in AmericaGG Allin & The Murder Junkies: Savage South - Best of 1992 TourGG Allin & The Murder Junkies - Raw, Brutal, Rough & BloodyThe Murder Junkies: Live in Indianapolis 1997GG Allin & The Murder Junkies: Live at 650 Howard Street, San FranciscoGG Allin & The Murder Junkies: Live at Club Alternative in Littleton, ColoradoGG Allin & The Murder Junkies: Live at the Gas Station (GG Allin's Last Day Alive)GG Allin - The Final HellrideHated: GG Allin & the Murder JunkiesGG Allin & The Murder Junkies - Deep In The Heart Of TexasGG Allin & The Murder Junkies: Live at The Axiom, HoustonGG Allin & Dee Dee Ramone: Rehearsal at Tin Pan Studios 1991GG Allin & The Murder Junkies - Blood, Sperm and Fluids Tour 1991GG Allin & The Murder Junkies - Breakin Parole Tour 1991GG Allin & The Murder Junkies: Live at Beowulf, New YorkGG Allin & The Murder Junkies: Live at Club Space Fish, OrlandoGG Allin & The Murder Junkies: Live at Gumby's, Huntington, WV, USAGG Allin & The Murder Junkies: Live at the Anaconda Club, Santa BarbaraGG Allin & The Murder Junkies: Live in New JerseyGG Allin & The Criminal Quartet - Fuck AuthorityGG Allin & Antiseen - I Love NothingGG Allin & The Murder Junkies - Take Aim and FireGG Allin - Gypsy MotherfuckerGG Allin - Hanging Out With JimGG Allin & The Murder Junkies - I Kill Everything I FuckGG Allin & The Murder Junkies - Bite It You ScumGG Allin - Kill The Police


Aktualizace osobnostního profilu Merle Allin: 19.11. 2023 22:27