Agáta Hanychová 38 let


"Nesnáším slovo rebelka. Ale nikdy jsem nebyla hodná holka. Ve druhé třídě mě chtěli dát do zvláštní školy, jak jsem byla živá. Vyhodili mě z několika středních škol. Zlobím furt stejně, jen vím, že jsou i jiné věci než řádění na večírcích."

Vzdor zažité praxi se Agáta nezařadila mezi desítky missek, jejichž jméno zapomínáte už během televizního přenosu a které spolu vytváří na večírcích útrpná sousoší v rohu a zprávy o nich jsou nudnější než komponované večery na ČT2. Namísto toho se vrhla do víru mejdanů vyzbrojená skorosuperstárem Sámerem Issou a bulvár pravidelně zásobila šťavnatým materiálem. "Přišlo mi super být každý den v novinách a mít tam co nejdrsnější fotku."

Dnes tvrdí, že šlo jen o první měsíce po Miss a že už je jinde. S Issou se definitivně jednou provždy rozešla (a pak pro jistotu ještě několikrát) a na večírky prý nyní chodí hlavně pracovně, protože moderuje různé akce. Jenže znáte bulvár - ten dokáže nafouknout i něco tak nevinného jako bylo její focení pro květnové číslo Playboye, který měl údajně použít jí neschválené fotografie, za něž pak musela zaplatit pokutu agentuře pořádající Miss.

Kromě modelingu, kterému se věnuje od třinácti, to Agáta po vzoru a často i po boku své matky zkouší také jako herečka na divadle (představení Kachna na pomerančích), v televizi (povídkový cyklus TRAPASY) a ve filmu. Na konkursu do RAFŤÁKů sice nepochodila, ale aktuálně vjíždí do kin road movie CRASH ROAD (2007), v níž hraje hlavní roli "puberťačky, která hledá dobré lidi" (takže logicky první věc co udělá je, že vypadne z Prahy).


28.4.1985
Praha, Československo
Agáta Hanychová csfd

Agáta Jaromíra SoukupaHolčičkyMůj muž to dokážePrvní dobráVIP Silvestr 2022Like House 2Nečum na mě showEasy CastFace to FaceExtra HostMall BoxingMáma nad věcíShakerŽivot ve hvězdáchINSTINKTY Jaromíra SoukupaGentlemen's ClubHádej můj věkKdo to ví?Pevnost BoyardPečeme podle hvězdMoje máma vaří lépe než tvojeRuda Lejt NajtMuži proti ženámNikdo není perfektníPřekvápko!Souboj národůMáme rádi Česko7 pádů Honzy DědkaDrzá DianaMixxxerWoLe (Week of Legends)Dostaň AgátuHobby naší dobyNikdo není dokonalý speciálProstřeno!Show Jana KrauseTOP STARČápi s mákemAno, šéfe!Agáta a V.I.P.ky pipkyBurianův den žen s Agátou HanychovouFenoménIntimní zpověďNeviňátkaPřísně tajnéTOP STAR magazínSvatby paní VeronikyŽito5. elementInboxVyVoleníUvolněte se, prosímBanánové rybičkyBolkovinyŠkolní výletŽeny, které nenávidí mužeCrash RoadZapomenuté světloObchoďákOšklivka Katka


Aktualizace osobnostního profilu Agáta Hanychová: 1.11. 2023 13:03