Diora Baird 41 let


Jednou z výhod hollywoodských levných hororů, kterým se v posledních letech tak daří, je skutečnost, že na plátna kin uvrhne řadu mladých, atraktivních a přiměřeně talentovaných hereček. Některým z nich se pak podaří prorazit (např. Jessica Biel), jiné se nechají rozsekat ještě v několika dalších horůrcích a pak se po nich slehne filmová zem. Jaký bude osud miamské krásky Diory Baird ukáže teprve čas.

Snímkem, kterým vstoupila do světa filmu byla komedie NESVATBOVI (2005), o rok později se objevila v komedii BEZVA VEJŠKA a v očekávaném prequelu Texaského masakru, TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU: POČÁTEK. Ani tam sice svůj herecký talent příliš nerozvinula (ehm, vlastně si ji pamatuji jen ze čtyř scén: 1) kde se svlékne v motelu, 2) kde ji rodina Hewittových přiváže ke stolu, 3) kde ji rodina Hewittových přiváže k posteli a konečně 4) kde jí rodina Hewittových podřízne jak ovci), nicméně zvětšující se doba, kterou postupně tráví na plátně a i zvětšující se počet fanouškovské obce na internetu, dávají tušit, že ji v budoucnu ještě uvidíme. Nezbývá než popřát: hodně zdaru!


6.4.1983
Miami, Florida, USA
Diora Baird csfd

Night TrainThe VirtuosoSinister SisterVraždy podle DNAThe Missing SisterSkrytá rodinná tajemstvíCockedBeautiful GirlConcrete BlondesRiddlePoslední záchranaTranzitThunderballs30 dní dlouhá noc: Doba temnaDry RunLove ShackQuitSvůdníci ženNight of the DemonsStan HelsingKamarádova holkaSouth of HeavenBezstarostný sexBrain Blockers50 tabletBezva vejškaPikantní salsaTexaský masakr motorovou pilou: PočátekVegas BabyNesvatboviCobra KaiTelenovelaFranklin a BashHříšníciNewsreadersHodinový manželAgentura JasnoZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiDva a půl chlapaGary Unmarried


Aktualizace osobnostního profilu Diora Baird: 1.11. 2023 13:33