Takuja Kimura 51 let


Takuja Kimura patří k japonským showbyznysovým ikonám nejen díky svým rolím, ale také díky hudbě. Byl členem chlapecké popové skupiny SMAP, která po celé Asii prodala miliony nahrávek. Cestu do záře reflektorů zahájil v patnácti letech, kdy se dostal do talentové agentury, připravující mladé lidi na dráhu herců a zpěváků. Výše uvedenou skupinu pak založil se čtyřmi chlapci, které v agentuře potkal.

Dále se věnuje televizním seriálům a využívá i svůj hlas, a to k dabování animovaných filmů a v práci v rozhlase. Je ženatý se zpěvačkou Shizuke Kudo a má dvě dcery.


13.11.1972
Tokio, Japonsko
Takuja Kimura csfd

Chlapec a volavkaThe Legend & ButterflyKjódžó IIMasquerade NightEiga Doraemon: Nobita no šin kjórjúKjódžóMasquerade HotelKensacugawa no zaininMugen no džúninHeroSpace Battleship YamatoGoro's BarPřicházím s deštěmRedlineHeroLáska a čest2046Howlův kráčející hradYonimo Kimyouna Monogatari SMAP Special EditionČúšingura 1/47Konya wa EigyouchuOda NobunagaShootOtoutoKazama Kimičika: Kjódžó ZeroThe SwarmMirai e no 10 CountBG: Šinpen keigoninGrand Maison TókjóA LIFE: kanašiki hitoHeroI'm homeMijamoto MusašiAndo Lloyd~A.I. knows LOVE ?~


Aktualizace osobnostního profilu Takuja Kimura: 19.11. 2023 04:34