Natassia Malthe 50 let


Tato herečka s přezdívkou Nadi se narodila v norském Oslu. Její občanské jméno je Linn Natassia Malthe, v USA používá i umělecké jméno Lina Teal. Narodila se norskému učiteli a malajské zdravotní sestře, jako mladší ze dvou sester. Dorostla jen do výšky 165 cm.

Nikdy neočekávala, že by se stala modelkou, ale výlet do Hongkongu vše změnil. Jako modelce se jí daří, je označována jako profesionální modelka. V roce 2003 ji zařadil Maxim mezi 100 nejsvůdnějších žen, kde obsadila 53. místo. V roce 2005 byla zařazena opět, jen si o trochu pohoršila. Výsledkem bylo 74. místo.

První televizní role byly v seriálech VIPER a MILÉNIUM, to se psal rok 1996. Přes několik dalších seriálových rolí se dostala až k filmovému debutu v roce 1999 ve snímku JEZERO, kde měla roli Janine. V roce 2002 se ukázala ve snímku 40 DNÍ A 40 NOCÍ nebo HALLOWEEN:ZMRTVÝCHVSTÁNÍ. V roce 2005 byla nominována na cenu MTV Movie Awards za nejlepší polibek ve filmu ELEKTRA. O rok později si zahrála bojovnici s mečem v DOA. Mezi její poslední filmové role patří především ty upírské z BLOODRAYNE.


19.1.1974
Oslo, Norsko
Natassia Malthe csfd

House in the HamptonsInterceptPoslední z vyvolenýchAlfaBattle of the DronesHodný, zlý a mrtvýSama proti osuduAvariceKrálovství VikingůÚtok na Wall StreetTohle je válka!Ve jménu krále 2Bloodrayne: Třetí říšePercy Jackson: Zloděj bleskuRytíři krvavé oceliSlaveSám v temnotě 2The Other Side of the TracksBloodRayne 2: VykoupeníSex 100+1DOA: Na život a na smrtDead & DeaderVlciAwakeBloodsuckersChaosDevil's HighwayElektraSmrtící instinktWish You Were HereZpověď kariéristkyHokejová mámaZavolej! Vzestup a pád Heidi FleissovéMužská záležitost40 dnů a 40 nocíHalloween: ZmrtvýchvstáníK-9: Soukromý detektivNoční loupežSvatební šatyÚtěk z peklaJezeroPodezřelé chováníThe PactHranice nemožnéhoScarletFallenAndromedaMrtvá zónaSedm dníThe Chris Isaak ShowČerný andělFirst WaveMiléniumZmije


Aktualizace osobnostního profilu Natassia Malthe: 30.10. 2023 16:09