Jesse Metcalfe 45 let


Jesse Eden Metcalfe se narodil ve slunné Kalifornii, ale své dětství prožil ve Waterfordu v Connecticutu. Jeho otec Scott Metcalfe pochází z Francie a matka Nancy Demaio z Portugalska. Jesse se už od školy zajímal o herectví. Navštěvoval různé kurzy a hrál ve školních představeních. Nakonec si podal přihlášku na prestižní Tisch School of the Arts v New Yorku. Během studia si přivydělával modelingem a točením studentských filmů (např. Jesus and Tequila nebo Phasmogoria).

Další zajímavá role měla přijít v hororu TOWN CREEK Joela Schumachera. Jenže během natáčení se Jesse začal potýkat se závislostí na alkoholu, a tak z natáčení sešlo. Léčbu ukončil začátkem roku 2007. V této době už opět pracuje a natáčí nový film LOADED, kde ztvární hlavní roli. Jesse ve svém volnu rád jezdí na kajaku, hraje golf a basket. Věnuje se také zpěvu a umí hrát na piano a kytaru.


9.11.1978
Waterford, Connecticut, USA
Jesse Metcalfe csfd

DawnDivine InfluencerFortress 3Midnight WhispersNa křídlech a modlitbáchFortress: Sniper's EyeHarmonie srdceThe Latin from Manhattan: The Vanessa Del Rio StoryFortressZáhady na ostrově: Lodě ve větruZáhady na ostrově: Otrávený rájIn Stranger CompanyTouha po vražděZáhady na ostrově: Krásné místo pro vražduZáhady na ostrově: Ukradená brožChristmas Under the StarsPlán útěku 2The Ninth PassengerChristmas Next DoorDead Rising: EndgameDestinedGod's Not Dead 2A Country WeddingPovstání mrtvých: Strážní věžNový začátekTouha po pomstěBeyond a Reasonable DoubtDealerLáska na druhém konciNakažení smrtíJohn Tucker musí zemřít44 minut: Přestřelka v severním HollywooduDomov na pobřežíDallas


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Metcalfe: 5.4. 2024 07:33