Arielle Kebbel 39 let


Arielle Caroline Kebbel, americká herečka a modelka, se narodila 19. února 1985 ve znamení Vodnáře, ve městě Winter Park na Floridě. Její matka Sheri je talentovaná manažerka vlastnící produkční společnost. Arielle vystudovala Crenshaw School ve Winter Garden. V roce 2002 se zúčastnila floridské soutěže krásy pro náctiletá děvčata, Miss Florida Teen USA Beauty Pageant. Předtím než se 173 cm vysoká Arielle stala profesionální herečkou, věnovala se na plný úvazek modelingu, objevila se v několika amerických módních časopisech a umístila se v několika žebříčcích jako nejvíc sexy žena roku. Kromě seriálů a filmů se objevuje také v televizních pořadech.

Po herecké odmlce v roce 2007 si přírodní blondýnka s hnědýma očima zahrála roli Emily ve sportovním dramatu NAVĚKY SILNÝ, kde se opět sešla s Pennem Badgleyem, se kterým hrála již v komedii John Tucker musí zemřít. Ztvárnila také hlavní roli Catherine v hororu FREAKDOG. Kritici tento film hodnotili převážně negativně, ovšem herecký výkon Arielle Kebbel byl podle některých odborníků označen s trochou nadsázky za brilantní. V roce 2009 se objevila po boku Elizabeth Banks a Emily Browning ve filmu NEZVANÁ. V tomto hororovém remaku si zahrála jednu ze sester, Alex. Její prozatím poslední role je v bláznivé komedii TUPÍŘI, která je parodií na Stmívání.


19.2.1985
Winter Park, Florida, USA
Arielle Kebbel csfd

Love in the Great Smoky Mountains: A National Park RomanceAfter: PoutoA Christmas WitnessAfter: TajemstvíA Brush with LoveAnother TimePadesát odstínů svobodyFour Christmases and a WeddingBridal WaveSweet SurrenderThe AfterZ Brooklynu na ManhattanA Bride for ChristmasMysli jako onSupporting CharactersBrooklyn BrothersHallelujahI Melt with YouMardi Gras: Jarní prázdninySprávná odpověďTupířiNezvanáNo HeroicsFreakdogNavěky silnýDaydreamerBros., TheJohn Tucker musí zemřítMořská panna, AquamarineOutlaw Trail: The Treasure of Butch CassidySmrtící nenávist 2Buď v kliduDivoká nocMladej a jáNa půl cestyPrci, prci, prcičky: Na tábořePerfektní servisZáchranáři L. A.Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone CollectorGrand HotelHráčiMidnight, TexasRobot Chicken


Aktualizace osobnostního profilu Arielle Kebbel: 10.4. 2024 18:48