Júko Takeuči (1980 - 2020)   † 40 let


Půvabná mladá herečka Yuko Takeuchi se narodila prvního dubnového dne roku 1980 v zemi vycházejícího slunce, Japonsku. Jeden tamní časopis o ní napsal, že je jako druhá Meg Ryan, zatímco režisér Kichitaro Negishi ji nazval Audrey Hepburn. V celosvětovém měřítku je toto tvrzení docela zvláštní, na japonské půdě ale určitě má své opodstatnění.

Rok 2004 přinesl hned dva snímky. HEAVEN'S BOOKSTORE a známější BE WITH YOU. Tento snímek byl pro Yuko Takeuchi významný i po osobní stránce, protože se při jeho natáčení seznámila se svým budoucím manželem a o osm let starším Shidō Nakanutou. Vzali se 10. května 2005, narodilo se jim dítě, ale manželství dlouho nevydrželo, protože se 29. května 2008 rozvedli.

Yuko se i nadále věnuje skromným japonským dramatům, v nichž může nejlépe ukázat své herecké nadání. Za zajímavost můžeme považovat, že nadabovala Kate Winslet ve velkofilmu Titanic v druhé verzi japonského dabingu.


1.4.1980
Saitama, Honšú, Japonsko
27.9.2020
Tokyo, Japonsko
Júko Takeuči csfd

Confidence Man JP: Princess henConfidence Man JP: The MovieKessan! ČúšinguraNagai owakareTabineko reportCreepy: Icuwari no rindžinKamoširenai džojútačiKidan hjakkeiTono, risoku degozaru!Zan'e: Sunde wa ikenai hejaFušigi na misaki no monogatariKuroi FukuinCheap Flight!!Dai Kuko 2013Strawberry NightStrawberry Night ~ After the Invisible RainPotečiBoku to tsuma no 1778 no monogatariHayabusaSuteki na kanašibariFlowersGoruden suranbaStrawberry NightGeneral Rouge no gaisenNakumonkaTeam batista no eikóClosed NotePůlnoční orelSaido kâ ni inuShokora no mita sekaiHaru no yukiIma, ai ni jukimasuShin New York Koi MonogatariTengoku no hon'ja: KoibiHoshi ni negaioWarušawa no akiYomigaeriŠiroi kage tokubecuhenRingイノセントワールドScandal senmon bengoši: QUEENInnocent daysMiss SherlockA LIFE: kanašiki hitoFukushu HouteiDandarin: rôdô kijun kantokukanStrawberry NightFlashForward - Vzpomínka na budoucnost


Aktualizace osobnostního profilu Júko Takeuči: 19.4. 2024 14:49