Crystal Lowe 43 let


Kanadská herečka a modelka Crystal Lowe se narodila 20. ledna 1981 ve Vancouveru čínskému otci a skotské matce. Když byla malá, její rodiče se přestěhovali z Kanady do Hong Kongu, kde se jednak naučila plynně čínsky (kantonština) a jednak se hned jako mladistvá vrhla na dráhu modelky. Její netypický, exotický vzhled slavil v modelingu úspěch, neboť brzy vyhrála Miss Teen Oriental a její fotky se objevovaly v nejrůznějších časopisech a kalendářích. Jako většina holčiček na světě (hned potom co pochopí, že princeznou nikdy nebudou) i malá Crystal toužila stát se herečkou, jenže její matka řekla razantní a kategorické ne, ze strachu, že svět filmu není pro nezletilou modelku příliš vhodný (takový Roman Polanski by o tom mohl vyprávět a psát knížky).

Ještě tentýž rok se přestěhovala do Los Angeles a mihla se ve snímcích jako SEJMĚTE CARTERA, CHILDREN OF THE CORN: REVELATION (oba 2000) či v komedii JSEM AGENT nebo v detektivce INSOMNIE (oba 2002). V roce 2004 se s Crystalinou tváří seznámily fanoušci videoher Need For Speed: Underground, či Fight Night 2004 a o rok později získala roli (atraktivní hippiesačky Lily, která se stane obětí vraždícího stopaře) v populárním seriálu MISTŘI HORORU, konkrétně ve vydařené povídce PICK ME UP.

Rok 2006 byl pro Crystal mimořádným úspěchem v dosavadní kariéře. Nejprve uspěla spolu se svou kamarádkou Mary Elizabeth Winstead ve třetím pokračování hororového snímku NEZVRATNÝ OSUD, aby si spolu ještě tentýž rok zahrály v remaku hororu ČERNÉ VÁNOCE. Rovněž se objevila v očekávaných snímcích toho roku, jako byly HADI V LETADLE či SCARY MOVIE 4. Navíc se stala reklamní tváří výživy pro svalovce Instone a pivovaru Coors, respektive jejich ležáku.

Další role, které se neoznačují příslovcem cameo, získala v hororu PACH KRVE 2 (2007) a v komedii THAT ONE NIGHT (2008). V budoucnu (alespoň dle imdb) se na ní můžeme těšit hned ve dvou hororech a to v YETI: CURSE OF THE SNOW DEMON a v LAND OF CANAAN.


20.1.1981
Vancouver, British Columbia, Kanada
Crystal Lowe csfd

Old Flames Never DieSigned, Sealed, Delivered: The Vows We Have MadeThe Wrong Wedding Planner(J)elita ze střídačky 2Dům na prodej, srdce k odběruSigned, Sealed, Delivered: The Road Less TravelledSigned, Sealed, Delivered: To the Altar(Ne)obyčejný klukChristmas at Holly LodgeMarry Me at ChristmasSigned, Sealed, Delivered: Higher GroundSigned, Sealed, Delivered: Home AgainHearts of ChristmasRampage: President DownSigned, Sealed, Delivered: From the HeartSigned, Sealed, Delivered: Lost Without YouSigned, Sealed, Delivered: One in a MillionDetektiv z kuchyně: Zdravé místo k umíráníSigned, Sealed, Delivered: From Paris with LoveSigned, Sealed, Delivered: The Impossible DreamSigned, Sealed, Delivered: Truth Be ToldSigned, Sealed, Delivered for ChristmasSigned, Sealed, Delivered.CharlieTak trochu zombieBoj o syna: Příběh Tiffany RubinovéNezvratný osud 5To the MatZabijácká horaTo byl zítra flámNedůvěraOpatrovnictvíRuslanJedovatý břečťan 4: Tajné společenstvíKluk od vedleMrazivé pekloTanec s vášní: Rozbal to!That One NightPach krve 2: Cesta nikamHadi v letadleNezvratný osud 3Scary Movie 4Černé VánoceThrallsDivoká jízdaInsomnieJsem agentTajný životChildren of the Corn: RevelationSejměte CarteraTvář smrtiNina's WorldJá a robotSigned, Sealed, DeliveredPravěk: Nový svět


Aktualizace osobnostního profilu Crystal Lowe: 1.11. 2023 14:59