Željko Ivanek 66 let


Željko Ivanek, znamením Lev se narodil 15. 8. 1957 ve Slovinsku jako syn architektky a elektroinženýra. Právě díky otcově práci se rodina usadila v USA v kalifornském Palo Alto.

První vážnejší televizní role přišla v roce 1982 ve filmu SMRTÍCÍ SÍLA, kde hraje mladíka s telepatickými schopnostmi. Dodnes se mu však zásadní a významné role nedostalo, bývá obsazován převážně do menších rolí a nebo v různých seriálech, kde se spíše také jen mihne v několika dílech. Z těch známějších jsou to např. HRDINOVÉ, SBĚRATELÉ KOSTÍ, ZTRACENI, 24 HODIN a nebo MILLENIUM.


15.8.1957
Ljubljana, Slovenia, Jugoslávie
Željko Ivanek csfd

Poslední soubojHra špionůTři billboardy kousek za EbbingemX-Men: ApokalypsaArgoBourneův odkazSedm psychopatůSlovaMistrovský plánV BruggáchAscension DaySmrtonosná past 4.0SkandálHateManderlayManchurianský kandidátDogvilleManželé ReaganoviNevěrnáHannibalČerný jestřáb sestřelenHomicide: The MovieSally Hemingsová: Americký skandálTanec v temnotáchDash a LillySníh padá na cedryNowhere to GoRat PackŽalobaEllen FosterKrycí jméno Donnie BrascoPodezřelýAfter JimmyBílá smršťInfinityOdvaha pod palbouSpiklenciStrážce mého bratraTrumanŠkolní vázankyAftermath: A Test of LoveNaši synovéUmělý rájEchoes in the DarknessRachel RiverAll My SonsKazatel a žákAlenka v říši divůSmrtící sílaTexVojákThe Walking Dead: Dead CityLet the Right One In


Aktualizace osobnostního profilu Željko Ivanek: 19.11. 2023 10:04