Yana Gupta 44 let


Yana Gupta, česká modelka a herečka, která se narodila v Brně jako Jana Synková a v současné době žije a působí v Indii - je první ženou “západně od Kavkazu“, která sklízí úspěchy v indickém filmovém průmyslu.

Do května 2005 byla Yana provdaná za indického malíře Satyakama Guptu, se kterým se seznámila nad šálkem kávy a díky kterému se vlastně dostala do Indie. Dalším partnerem byl herec Aftab Shivdasani, v současné době (2008) chodí s hercem a manekýnem Kelly Dorjiem, bývalým přítelem Lary Dutty / Lisy Ray. Představila se na albu Dr Zeuse “Back Unda Da Influence“ (2007) a v klipu pro píseň “Chargai“ z alba “Groundshaker 2“ (2008) Amana Hayera. Nyní se, už jako Yaana, chystá se vydat vlastní popové album, pro které si napsala texty, složila hudbu a na kterém bude pochopitelně také (anglicky) zpívat a než ho dokončí, nebude údajně přijímat žádné další nabídky: "Dál jsem připravena vzít bollywoodské role, pokud se mi tedy bude líbit scénář. Čtu je poslední dva roky, ale zatím se mi nic nelíbilo," říká Yaana.

V roce 2001 se stala novou tváří kosmetiky “Lakme“, kde nahradila modelku Lisu Ray a nedávno se Yana upsala přední indické firmě “Indiagames“ (mobily, počítačové hry). Je vegetariánkou a členkou organizace PETA (hnutí zasazující se o etické zacházení se zvířaty), v jejíchž kampaních ji můžeme také zahlédnout. Svůj volný čas tráví v tělocvičně, aerobikem, tancem, zajímá se o zdravý životní styl, počítače, ale hraje také na klavír a flétnu. Kromě rodné češtiny ovládá španělštinu, japonštinu, angličtinu a částečně i hindštinu. Ideální dovolenou si představuje někde uprostřed oceánu nebo jako toulání českými lesy a malými městečky jen tak s batohem.


23.4.1979
Brno, Československo
Yana Gupta csfd

Chalo DilliMurder 2Stand By90 GhantaKaisay Kahein...Manorama Six Feet UnderShankardada ZindabadAnniyanJogiGharshanaManmadhanRakhtDum


Aktualizace osobnostního profilu Yana Gupta: 11.11. 2023 05:57