Sean Maher 49 let


Sean Maher se narodil 16.4.1975 v Pleasantvill , New York. V roce 1997 úspěšně odmaturoval na New Yorkské univerzitě v oboru drama a absolvoval také střední školu Byrama Hillse. Objevoval se na scénách hned několika produkcí včetně Yerma a Into the Woods.

Proslavila ho především role Dr.Tama v seriálu FIREFLY. Mahera můžete vidět i jako hlavního residenta v nově natočené sérii TV seriálu HALLEY'S COMET, v roce 2001 si zahrál Briana Piccola v remaku filmu BRIAN'S SONG. Jeho zatím posledním počinem je televizní film WEDDING WARS (2006).


16.4.1975
Pleasantville, New York, USA
Sean Maher csfd

The Old Hag SyndromeBatman vs. HushTeen Titans Go! Vs. Teen TitansMladí Titáni: Jidášova smlouvaBatman: Bad BloodISRA 88Liga spravedlivých vs Mladí TitániPeople You May KnowBatman vs. RobinBFFsBatmanův synBest Friends ForeverMnoho povyku pro nicSvatební válkyLiving 'til the EndSerenitySkok do neznámaHRTPíseň pro BrianaZelenáčZáchranáři L. A.Con ManEastsidersHledáníArrowMake It or Break ItThe Playboy ClubMentalistaSkladiště 13V těle boubelkyPosel ztracených dušíFireflyKriminálka Miami


Aktualizace osobnostního profilu Sean Maher: 18.3. 2024 01:22