Peter Williams 66 let


Peter Williams, narozený ve znamení kozoroha 31. prosince 1957, pochází z Jamajky. Poté se přestěhoval do Kanady, kde žije i v současnosti. Většina jeho rolí patří televizní produkci, nicméně se objevil i na velkém plátně. Detektiva si zahrál ve filmu CATWOMAN a jako vězně jsme ho mohli vidět ve filmu RIDDICK: KRONIKA TEMNA. Jeho nejznámější roli přinesl seriál STARGATE SG-1, kde ztvárnil jednoho z úhlavních nepřátel Tauri (Země) goaulda Apophise. Mohli jsme ho vidět v prvních čtyřech sériích a poté ještě krátce v navazujícím filmu STARGATE CONTINUUM. Poté následovaly další role, např. v seriálu FALLEN, či postava Gene Wrighta ve filmu WINTER TALE.

Jeho bratr Stephen se také pohybuje v zábavním průmyslu a režíroval několik epizod televizních show, včetně Dark Angel a Drzá Jordan.

V roce 1995, dva roky před premiérou Stargate SG-1, hrál Williams ve filmu Jungleground se třemi dalšími herci ze Stargate: Torri Higginson (Elizabeth Weir), JR Bourne (Martouf) a Lexa Doig (Dr. Lam)


31.12.1957
Kingston, Jamajka
Peter Williams csfd

All Aboard for LoveStargate SG-1: Children of the Gods - Final CutCatwomanEve's ChristmasRiddick: Kronika temnaZeměmoříLiberty Stands StillG-SaviourLove Come DownUlice bez láskyLittle Boy BluesSweetwaterShe Woke Up PregnantJunglegroundSoul SurvivorDying to RememberOdd Couple: Together Again, TheJeden plus dva aneb Neslušný výletTajemná schůzkaÚtěkZabijákA Waltz Through the HillsSbohem, supermámoHeatwaveExpanzeWorking the EngelsNorth/SouthHvězdná bránaLife As We Know ItMrtví jako jáShow Me YoursZóna soumrakuČerný andělLovci pokladůNa pomezí záhadKrajní meze


Aktualizace osobnostního profilu Peter Williams: 2.11. 2023 08:44