Daniel Askill


Daniel Askill se narodil v Sydney roku 1977, pracoval mezinárodně jako režisér reklam, krátkých filmů a hudebních videoklipů. V jeho 19 letech vydal svoje první album, na kterém se podílel jako skladatel a producent, při té příležitosti vytvářel design desek, obalů a multimediálních projektů. Nejprve studoval design v Sydney a později na Central Saint Martins v Londýně. Daniel byl přijat Londýnskou agenturou Williams jako creative director ještě před dokončením studií.

Askillovy videoklipy získaly řadu ocenění a nominací a jeho zatím poslední film WE HAVE DECIDED NOT TO DIE obdržel již 15 významných cen na festivalech po celém světě. Filmy: A MYSTERY IN THREE PARTS (1996), STATIC (1997), SCREEN VIOLENCE (1998), MUSIC TO DIE BY (1999), SPEED THIEF (2001), OLYMPIC ARC (2004), WE HAVE DECIDED NOT TO DIE (2004).

Daniel Askill csfd

Lady Gaga - Stupid LoveSia - RainbowSia - Cheap ThrillsSia - The GreatestSia - AliveSia - Big Girls CrySia - Elastic HeartSia - ChandelierPlacebo - Follow the Cops Back HomeSia - Breathe MeUniversal MachineRozhodli jsme se nezemřítThe Story Behind Sia's Elastic Heart Music Video!


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Askill: 28.3. 2024 14:15