Jakub Kohák 51 let


Jakub Kohák se narodil 10. října 1972. Především je známý jako režisér televizních reklam (Kofola, Pepsi a mnoho dalších). Jeho reklamy mu vysloužily mnoho cen jak na české tak i na světové scéně. Na festivalu v Cannes byl prezentován v prestižním světovém výběru Young Directors (nejlepší mladý režisér).

Český fanoušek si ho ale může pamatovat z jeho hereckých rolí ve filmech: EUROTRIP, ČERT VÍ PROČ, U MĚ DOBRÝ a ještě třeba HLÍDAČ Č. 47. V poslední době jsme ho mohli vidět v seriálu OKRESNÍ PŘEBOR, kde ztvárnil postavu místního brankáře.


10.10.1972
Praha, Československo
Jakub Kohák csfd

Bubeník a princeznaŽeny a životLáska na špičkáchPrvok, Šampón, Tečka a KarelNebezpečná kořistŽenská pomstaŠpindl 2PepaMuzzikantiŠpindlDvojníciInstalatér z TuchlovicTeorie tygraBuráceníKorunní princSprávnej dresVejškaLíbáš jako ďábelMartin a VenušeOkresní přebor - Poslední zápas Pepika HnátkaHlídač č. 47U mě dobrýPaní z IzieuClochemerleEurotripČert ví pročPerníková věžDissidentHodina pravdySamotářiKrejzoviPřístavV.I.P. vraždyDoktoři z PočátkůPlayhouse uvádíOkresní přeborNadměrné maličkostiDokoláčPara Ostrava 2019 - Přepište dějiny


Aktualizace osobnostního profilu Jakub Kohák: 30.10. 2023 13:53