Masi Oka 49 let


Celým jménem Masayori Oka, se narodil v roce 1974, 27. listopadu, v Japonském hlavním městě Tokyo, kde ale pobyl jen krátce. Jako šestiletý se přestěhoval z Tokya do Los Angeles v Kalifornii, USA, kde žije i nyní. Po střední škole Harvard-Westlake School nastoupil na vysokou školu, na Brownovu univerzitu, kterou skončil v roce 1997 v oboru matematika a počítačová věda. Jeho IQ se pohybuje kolem 180. Mluví japonsky, anglicky, německy a skvěle španělsky. K jeho největším koníčkům patří japonské bojové umění Kendo.

Vidět jsme jej mohli v epizodních roličkách v seriálech: Gilmorova děvčata, Sabrina, malá čarodějnice, anebo ve filmech Riskni to s Polly, či Pravá blondýnka 2. Jeho zatím největší role, pod kterou se zapsal do paměti většiny lidí, je Hiro Nakamura v seriálu Heroes.


27.12.1974
Tokyo, Japonsko
Masi Oka csfd

Bullet TrainŠpióni v převlekuMEG: Monstrum z hlubinDeath NotejOBSSearching for SonnyDostaňte agenta SmartaDostaňte agenty Bruce a LloydaSkóruj!God Wears My UnderwearHouse of the Dead 2The Proud Family MovieRiskni to s PollyPravá blondýnka 2Uh Oh!Austin Powers - GoldmemberModrooký samurajStar Wars: VizeHavaj 5-0Hrdinové: ZnovuzrozeníNámořní vyšetřovací služba L. A.


Aktualizace osobnostního profilu Masi Oka: 10.11. 2023 21:33