Kate Walsh 56 let


Celým jménem Kathleen Erin Walsh, se narodila 13. října 1967 v San Jose, ale část svého dětství strávila v Arizoně, kde i vystudovala. Po absolvenci Arizonské univerzity se přestěhovala do Chicaga, kde účinkovala v Národním Veřejném Rádiu v rozhlasové hře Born Guilty. Poté se přestěhovala do New Yorku a dala se k herectví. Byla obsazena do několika divadelních rolí.

V roce 2007 se Kate provdala za Alexe Younga, produkčního víceředitel filmové společnosti 20th Centrury. Jejich vztah ale končí v roce 2009 rozvodem. Tato italsko-americká herečka je od přírody blondýna. Kvůli své první filmové roli se však obarvila na červeno a od té doby jí už červená zůstala, prý protože jí blond nesedí.


13.10.1967
San Jose, California, USA
Kate Walsh csfd

Sometime Other Than NowEverything Carries Me to YouPro balík prachů3022Almost LoveIdeální domov#REALITYHIGHDivoká dámská jízdaMark Felt: Muž, který zradilAny DayStaten Island SummerJust Before I GoScary Movie 5Charlieho malá tajemstvíAngels CrestLegieOne Way to ValhallaUpright Citizens Brigade: AsssscatCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeGrey's Anatomy: Every Moment CountsVeritas - princ pravdyBobby CannonMoje krásná čarodějkaZelená je trávaKdyž se setmíWake Up, Ron Burgundy: The Lost MoviePod toskánským sluncemOnly Living Boy in New York, TheOtec rodinyHeavenThree Below ZeroNight of the LawyersHenry: Portrait of a Serial Killer, Part 2PropastChirurgovéEmily in ParisSprungUmbrella Academy


Aktualizace osobnostního profilu Kate Walsh: 30.10. 2023 12:35