Hayley Atwell 42 let


Hayley Atwell se narodila 5. dubna 1982 v Londýně. Herectví bere velice vážně a má dokonce bakalářský titul na prestižní The Guildhall School of Music and Drama, kde studovala v letech 2002 až 2005. Určitou dobu také pracovala pro televizní stanici BBC v Británii. V roce 2006 se objevila v minisérii THE LINE OF BEAUTY, kde ztvárnila roli Catherine Feddenové. Dále jsme ji mohli vidět v televizním filmu FEAR OF FANNY nebo v další minisérii THE RUBY IN THE SMOKE.

Její hvězda pomalu stoupá vzhůru a brzy bychom Hayley Atwell měli také spatřit v historickém dramatu THE DUCHESS s Keirou Knightley v hlavní roli a také ve snímku BRIDESHEAD REVISITED.


5.4.1982
Londýn, England, Velká Británie
Hayley Atwell csfd

Mission: Impossible Odplata - Druhá částMission: Impossible Odplata - První částDoctor Strange v mnohovesmíru šílenstvíKrálíček Petr bere do zaječíchAvengers: EndgameHudba mého životaKryštůfek RobinAnt-ManAvengers: Age of UltronPopelkaCaptain America: Návrat prvního AvengeraTestament mládíJimi: Hvězda stoupá vzhůruInspektor ReganJá, AnnaThe ManVěčný neklidCaptain America: První AvengerNávrat na BridesheadVévodkyněJak zkrotit důchodceKasandřin senMansfieldské panstvíZáhady Sally Lockhartové - Stín na severuFear of FannyZáhady Sally Lockhartové - Rubín v kouřiO čem všem je láskaTomb Raider: The Legend of Lara CroftCo kdyby...?3 mimo: Příběhy z ArkádieAvengers - SjednoceníCriminal: Velká BritánieThe Long SongPrávem odsouzeniRodinné sídloAgent Carter


Aktualizace osobnostního profilu Hayley Atwell: 31.10. 2023 12:39