Jennifer Hudson 42 let


Jennifer se narodila roku 1981 v Chicagu a od malička milovala hudbu. Jejím hudebním vzorem se stala Whitney Houston a Aretha Franklin, stejně jako Celine Dion. Její úsilí a touha po úspěchu se zúročily v roce 2004 v pěvecké soutěži American Idol, kde se sice neumístila na příčce nejvyšší, ale dostala se do povědomí lidí ze showbusinessu.

V roce 2008 zazářila vedle Sarah Jessicy Parker ve filmovém zpracování známého televizního seriálu SEX VE MĚSTĚ. Jennifer chodí od svých osmnácti let s Jamesem Paytonem, který pochází stejně jako ona z Chicaga.


12.9.1981
Chicago, Illinois, USA
Jennifer Hudson csfd

Pierre the Pigeon-HawkTell It Like a WomanRespectCatsMonsterSandy WexlerHairspray Live!SvědectvíChi-RaqUkolébavkaPět příběhů šílenstvíThe Inevitable Defeat of Mister and PeteVánoce v HarlemuTři moulovéWinnieOkřídlené bytostiSex ve městěTajný život včelDreamgirlsMěsiční dívka a ďábelský dinosaurusAmyino plodné lůnoEmpireSmashSee It Loud: The History of Black TelevisionWhitney, a Look BackAdam Sandler: Funny GuyAnd the Oscar Goes To...Michael Jackson: Stars Remember the TimeVH1 Divas Live 2009Mariah Carey ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson: Oh Santa!Jennifer Hudson: I'll FightJennifer Hudson - Remember MeJennifer Hudson: Burden DownIggy Azalea feat. Jennifer Hudson - TroubleJennifer Hudson - I Still Love YouTyrese Gibson: ShameLupe Fiasco feat. Jennifer Hudson & Common - RemissionJennifer Hudson feat. T.I.: I Can't Describe (The Way I Feel)Jennifer Hudson ft. Ne-Yo and Rick Ross - Think Like A ManJennifer Hudson: Where You AtWe Are the World 25 for HaitiHope For Haiti NowBaba Yaga80th Golden Globe Awards53rd NAACP Image AwardsThe 75th Annual Tony AwardsThe Jennifer Hudson Show55th Annual CMA AwardsBurning QuestionsUvedení do Rock-and-rollové síně slávy 2021Celý svět doma, celý svět spoluMariah Carey a kouzelné Vánoce


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Hudson: 4.11. 2023 17:32