Paul Adelstein 54 let


Paul se narodil 29. dubna 1969 v Chicagu a vystudoval Bowdoin College, kde získal diplom z angličtiny. Svou hereckou kariéru započal v divadle, ve spolku New Crime Productions, kterou založil herec John Cusack, později také spolupracoval se spolkem Steppenwolf Theatre Company.

V roce 2000 si zahrál ve filmu Bedazzled (Smlouva s ďáblem) po boku Brendana Frasera a Elizabeth Hurley. O tři roky si zahrál v rovněž hvězdně obsazeném snímku Intolerable Cruelty (Nesnesitelná krutost) s Georgem Clooneym, Catherine Zeta-Jones a Geoffreym Rushem. V roce 2004 hrál po boku Toma Cruise a Jamieho Foxxe v Collateralu. O rok později se objevil v Memoirs of Geisha (Gejša) a také ve filmu Be Cool (Buď v klidu) s Johnem Travoltou a Umou Thurman.

Paul je zasnouben s herečkou Lizou Weil, která představuje Paris Bellar v Gilmorových děvčatech.


29.4.1969
Chicago, Illinois, USA
Paul Adelstein csfd

MenuNa pivo do první linieConfessions of a Teenage Jesus JerkMatky a dceryThe PhenomOsudová ztrátaMother's DayHledanýNepřítelCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeNobody's WatchingBuď v kliduGejšaCollateralLawrence MelmNesnesitelná krutostPartners and CrimeR.U.S./H.Smlouva s ďáblemPeoria BabylonŠvindlířiCruel SummerTenhle příběh je pravdaPolicie ChicagoBrooklyn 99Chyťte ho!I Feel BadImpostersJak přežít rozvod


Aktualizace osobnostního profilu Paul Adelstein: 7.11. 2023 18:56