Mike Pniewski 63 let


Pniewski se narodil v Los Angeles v Kalifornii. Jeho vzdělání začalo na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA), které ukončil v roce 1983 titulem bakaláře v umění a divadle.

Pniewski je ovšem známý také díky svému hlasu. Mezi jeho tituly patří reklamy na Xerox, Ford, Buffalo, Wal-Mart, Sprite, CNN, McDonald's atd.

Od ledna 2002 do září 2004 působil jako zástupce v Národním výboru Screen Actors Guild (SAG) v Georgii.


20.4.1961
Los Angeles, California, USA
Mike Pniewski csfd

JeštěrRichard JewellBarry Seal: Nebeský gaunerPomsta: Milostný příběhThe Case for ChristZabít ReaganaZakladatelCena svobodyMilionový nadhazovačBezpečný přístavManželství na kšeftCompany M: A Mob of SoldiersKómaMůj budoucí přítelMůj přítel delfínProtivný sprostý holky 2The LedgeVendetaZtracený ValentýnBlood Done Sign My NameŠťastný losMoje falešná svatbaPřijímačkySexy party 3: PrvákFront of the ClassNové sčítání hlasů12 podmínek k dědictvíMiami ViceNávrat na vrcholÚžasný denDeník šílené manželkyFalse RiverWarm SpringsČiny a sláva 2Bobby Jones: Odpal géniaMotivRayÚnosPorotaPresumpce vinyThe Rosa Parks StoryNebezpečný kódThe Fugitive - PilotUnshackledVzpomínka na TitányČas proměnV zajetí rockuŽivelná pohromaPerníkový dědekDokonalý zločinPohřbeni zaživaLid versus Larry FlyntLéto strachuNáš syn, naše poutoČas zabíjetZemětřeseníBackfield in MotionŽivot pod psaDrsná čtvrťDvanáctá vražda


Aktualizace osobnostního profilu Mike Pniewski: 6.4. 2024 07:27