Phillip Rhee 63 let


Phillip Rhee se narodil 7. září 1960 v San Franciscu, kde také vyrůstal. Tento herec, režisér a producent se podílel do dnešní doby (2008) na celkem deseti filmech. Přičemž ve všech se objevil jako herec, pět z nich produkoval, u dvou se ujal režie a u dvou podílel na scénáři.

V Hollywoodu je známý tím, že dokázal točit ultranízkorozpočtové filmy, do kterých angažoval své rodinné příslušníky, svého bratra Simona a manželku Amy. Role, která ho patrně nejvíce proslavila a která s ním kráčela prakticky celou jeho kariéru, přišla v roce 1989. Ve filmu snímku NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH ztvárnil amerického reprezentanta v karate Tommyho Lee, který při reprezentačním zápase musí čelit nejen silnému soupeři, jehož protagonistou byl Phillipův bratr Simon, ale i své noční můře z minulosti. K této roli se vrátil ještě třikrát, ve snímcích NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH 2 (1993), NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH 3 - NENÍ CESTY ZPĚT (1995) A NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH 4 - BEZ VAROVÁNÍ (1998).

Po čtvrtém sequelu Nejlepší z nejlepších se po Phillipovi slehla Hollywoodská zem. Internet o něm mlčí a jeho fanouškovské stránky jsou mimo provoz. V současnosti žije na předměstí Los Angeles a připravuje scénaristický comeback.


7.9.1960
Phillip Rhee csfd

Underdog KidsKarate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varováníKarate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpětKarate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepšíchNeslyšní zabijáciBeyond the GameAndělé v ďábelském komanduBojovníci z L.A.FuriousThe Kentucky Fried MovieIn Search of the Last Action HeroesPředpojaté plátnoModern WarriorsThe Art of Action


Aktualizace osobnostního profilu Phillip Rhee: 19.11. 2023 22:25