Eddie Steeples 50 let


Eddie se narodil 25.11.1973 v Texasu, kde vystudoval divadlo v St. Louis Repertory. Později v roce 1990 se přestěhoval do New Yorku, kde se přidal k experimentální skupině Mo-Freek a hip hopové skupině No Surrender. Právě skupina Mo-Freek se ukázala světu díky dílkům jako Lost in the Bush, Caravan Summer, People Are Dead či krátkému filmu Whoa and appeared jako host v THE CHRIS ROCK SHOW.

Prvním filmem, ve kterém dostal větší roli se stal motorkářský akční kousek TORQUE: OHNIVÁ KOLA, kde se objevil po boku Ice Cuba, Faison Love nebo Jaime Presslové (mimochodem jeho budoucí seriálové manželky ze série MY NAME IS EARL). Eddie se dále objevil ve filmu AKEELAH A BEE po boku Laurence Fishburna (známý jako Morpheus ze série Matrix) či v thrilleru I KNOW WHO KILLED ME po boku Lindsay Lohan.

Zatím jeho nejznámější rolí se stala postava Darnella ,,Crabmana" Turnera, kuchaře z Krabí boudy a manžela Joy (Jaime Presley) ze známého komediálního seriálu MY NAME IS EARL.


25.11.1973
Texas, USA
Eddie Steeples csfd

Hot SeatJiu JitsuAmerican NightmaresLimelightA House Is Not a HomeAlvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaLegsOrenthal: The MusicalSám doma 5: Vánoční loupežWould You RatherZombie ApocalypseVím, kdo mě zabilWhen Is TomorrowAkeelahBest of Robbers, TheRomanSebevrazi - Love story z onoho světaZtracenýTorque: Ohnivá kolaPeople Are DeadThe Guest BookVychovávat HopeJmenuju se EarlApertureReel LifeWhoaCelebrity Family Feud


Aktualizace osobnostního profilu Eddie Steeples: 11.11. 2023 10:38