Christian Camargo 52 let


Vystudoval Juilliard a svou kariéru začal v New Yorku a v Londýně. Na Broadwayi debutoval ve hře Davida Harea Skylight s Michaelem Gambonem. Mezi jeho další divadelní role patří např. titulní role ve hře Marlow v podání Public theatre, světová premiéra hry Stevea Martina Underpants a několik vystoupení v rámci newyorské akce Shakespeare in the Park.

Kromě herecké kariéry se také věnuje historickým vozům a je zakladatelem společnosti Fast Ashleys, která se kromě renovace veteránů zabývá také produkcí televizních dokumentárních dramat o automobilismu.


7.7.1971
New York City, New York, USA
Christian Camargo csfd

Student BodyThe Last ManhuntHon na čarodějkyShe's MissingDays and NightsChannelingZpráva o EuropěTwilight sága: Rozbřesk - 2. částTwilight sága: Rozbřesk - 1. částSlzy radostiHenry May LongSmrt čeká všudeLovci pokladů: Kniha tajemstvíThe CryThe Picture of Dorian GrayFind LoveWelcome to CaliforniaK-19: Stroj na smrtHra na dvě stranyLip ServiceHarlem AriaPicture ThisPlunkett & MacleaneStory of a Bad BoySeeMěsto a městoManhuntPenny DreadfulDomek z karetJak prostéMěstečko HavenDexterDobrá manželka


Aktualizace osobnostního profilu Christian Camargo: 19.4. 2024 12:03