Vojtěch Johaník 37 let


Narodil se 5. června 1986 v Uherském Hradišti, kde prožil i své dětství a dospívání. Po základní škole pokračoval ve studiu oborem "mechanik číslicově řízených strojů". Poté jeden rok studoval jazykovou školu a pak už následovala JAMU, obor "divadlo a výchova". Po studiu hostoval či byl členem několika souborů, např. KoČéBr, D'Epog, Buranteatr Brno, Divadlo Krajiny a také Divadlo Tramtarie Olomouc, ve kterém hostuje dodnes a můžete ho zde vidět jako Davida Buttlera v inscenaci "Děkujeme, že zde kouříte".

Co se týče filmové a televizní tvorby, tak mimo několika studentských filmů a TV reklam jsme Vojtěcha mohli zaznamenat v seriálu Znamení koně (2011), jako Xaviéra v hororu Nenasytná Tiffany, objevil se také jako fotograf v jednom z dílů nekonečného seriálu Ulice a teď nejnověji jej budeme vídat v seriálu internetové TV Stream, Pěstírna.


5.6.1986
Uherské Hradiště, Československo
Vojtěch Johaník csfd

Stockholmský syndromNenasytná TiffanyPřípady 1. odděleníSpecialisté1. MISEOrdinace v růžové zahraděUliceVálka s mlokyŠpinarkaTransky, body, vteřinyHeda Gablerová: Teorie dospělostiOvčáček miláčekOvčáček čtveráčekBaťa Tomáš, živý1984Listí ze stromu svobodyCorneliaKouření zabíjíPěstírna


Aktualizace osobnostního profilu Vojtěch Johaník: 11.11. 2023 16:28