Sophia Lillis 22 let


Sophia Lillis je americká herečka. Je jednou z mladých hvězd, které zazářily v úspěšném prvním dílu přepisu hororu Stephena Kinga, To.

Nejprve se objevovala v krátkých filmech. Úspěch slavila v broadwayském představení Snu noci svatojánské, které bylo zachyceno i na filmovou kameru. Po menší roli v dánsko - americkém snímku 37, dramatu podle skutečných událostí z 60. let minulého století, už následovalo To.

Mladá herečka si v rozhovoru trochu postěžovala, že její postavy mají zatím spíš temné a depresivní zázemí a že by nechtěla být v žádném případě do podobných rolí zaškatulkovaná. Mezi její koníčky patří četba fantasy románů nebo hudba. Hereckým idolem rusovlasé Sophie je Bill Murray, zálibu našla podle svých slov i ve starých klasických italských filmech jako Zloději kol nebo Silnice.


13.2.2002
Brooklyn, New York City, New York, USA
Sophia Lillis csfd

Asteroid CityDospěláciDungeons & Dragons: Čest zlodějůMařenka a Jeníček v lese hrůzyUncle FrankNancy Drew a tajemné schodištěTo Kapitola 2To37I Am Not Okay with ThisOstré předmětyKlub smolařůPennywise žije!Sia - Santa's Coming For UsSen noci svatojánské Julie TaymorTiny MammalsThe GardenThe Lipstick StainHollywood First Look FeaturesIMDb on the Scene - InterviewsMTV Movie & TV Awards 2017Movie Trivia Schmoedown


Aktualizace osobnostního profilu Sophia Lillis: 4.11. 2023 07:38