Amybeth McNulty 22 let


Amybeth McNulty je irsko-kanadská divadelní, televizní a filmová herečka, která se narodila ve městě Letterkenny, které se nachází v irském hrabství Donegal v provincii Ulster. Je jediným dítětem irského otce a kanadské matky Siobhan, která pochází z kanadského města Calgary v Albertě. Jako dítě se naučila baletu a brzy začala vystupovat na jevišti. Celý život se vzdělávala doma a nikdy nechodila do běžné školy. Od svých 18 let už svůj školní čas tráví většinou na place a své online studium dokončuje v omezeném čase s přísnou sebekázní.

Na konci roku 2014 začala natáčet svou první filmovou roli Jenny Rane ve čtyřdílném seriálu RTÉ One Clean Break, který měl premiéru v září příštího roku. Také hrála mladší verzi titulní postavy v epizodě komediálně-dramatického seriálu Sky Agatha Raisin a objevila se jako Sputnik v několika epizodách sci-fi seriálu CBBC Tajemství projektu Sparticle. Její největší roli získala poté, co byla v říjnu 2016 vybrána z více než 1 800 dívek, které se zúčastnily mezinárodního konkurzu na hlavní roli Anne Shirley v kanadském dramatickém seriálu Anne s E na konci. Zajímavé je, že četla původní román z roku 1908 nazvaný „Anne z Green Gables“ od Lucy Maud Montgomery, když jí bylo devět let. Amebyth, která má přirozené blond vlasy, si pro roli obarvila vlasy na červeno a na svém Instagramu se popisuje jako „falešný zázvor“.

Amebyth se narodila ve znamení Štíra a je vysoká 163 centimetrů. Více než rok randila s britským hercem Louisem Hynesem, se kterým se fotografovala na různých romantických místech včetně Niagarských vodopádů, které pak sdílela se svými fanoušky na jejím instagramovém účtu. V létě roku 2020 uveřejnila na svém Twitteru, že je bisexuální. Dále má také svůj velmi navštěvovaný kanál na YouTube.

Jen proto, že Amybeth pracuje v zábavním průmyslu, neznamená, že chce být neustále obklopena kamerami a blikajícími světly. Ve skutečnosti, když nepracuje, dává přednost tomu, aby zůstala trochu skromnější. Miluje pobyt v přírodě a baví ji věci jako turistika a jízda na kajaku. Miluje čokoládovou zmrzlinu a také svou černou kočku Dinah. Její nejoblíbenější film je Titanic a jako nejoblíbenější herečku jmenovala Angelinu Jolie. Nemá ráda zlé a sprosté lidi a když se dívá na jakýkoliv film, musí u toho mít velké množství bonbonů.


7.11.2001
Donegal, Irsko
Amybeth McNulty csfd

All My Puny SorrowsBlack MedicineMorganStranger ThingsAnne s E na konciClean BreakTajemství projektu SparticleVraždy podle AgathyHollywood InsiderEntertainment Tonight Canada


Aktualizace osobnostního profilu Amybeth McNulty: 14.3. 2024 14:09