Frank Grillo 58 let


Frank Anthony Grillo vyrůstal v severní části New Yorku, společně se dvěma mladšími sourozenci.

Zahrál si v mnoha známých seriálech, jako jsou BEZE STOPY, SLEPÁ JUSTICE, KRIMINÁLKA NEW YORK, VRAŽEDNÝ SOUBOJ, ale nejvíce si ho možná budete pamatovat z první sezóny seriálu ÚTĚK Z VĚZENÍ, kde si zahrál právníka Nicka Savrinna. Mezi jeho filmové úspěchy patří MINORITY REPORT, HRDOST A SLÁVA, MOTHER'S DAY a trhák roku 2011, WARRIOR.

Poprvé se oženil v roce 1991 s jistou Kathy, ale manželství skončilo v roce 1998 a mají spolu syna Remyho. Po rozvodu, o dva roky později, se oženil s herečkou Wendy Moniz. Spolu mají dva syny, Liama, narozeného v roce 2004 a Josepha Ria Grillo, který se narodil 25. ledna 2008.


8.6.1965
New York City, New York, USA
Frank Grillo csfd

The FatherBlack LotusJustice League: WarworldKing of KillersLights OutLittle DixieMR-9One Day as a LionThe Resurrection of Charles Manson12 hodin na odplatuHounds of WarLamborghiniOperace Mořský vlkPoslední cestaRozpolcenáStowawayBody BrokersIda RedKosmický hříchThe GatewayThis Is the NightV obleženíZabijákova žena & bodyguardAl límite de la venganzaJiu JitsuMistrovská úroveňAvengers: EndgameBlack and BlueHell on the BorderInto the AshesO životDonnybrook: Muž proti mužiVražedná bilanceBankrotBeyond SkylineStephanieWheelmanZhan lang 2Captain America: Občanská válkaOčista: Volební rokBig SkyDemonicCaptain America: Návrat prvního AvengeraOčista: AnarchieGangster Squad – Lovci mafieIntersectionsNevyřízený účetSmrt si říká malárie30 minut po půlnociOdpojitPatrolaSázka na favoritaMezi vlkyWarriorMother's DayNa hraně temnotyVem si mou dušiOlhos azuisBlue BloodHrdost a sláva


Aktualizace osobnostního profilu Frank Grillo: 31.10. 2023 19:53