David Straiton


David Straiton je uznávaný televizní a filmový režisér, který se ujal režie dvouhodinové premiérové epizody seriálu Firma, který byl natočen podle románu Johna Grishama v hlavní roli s Joshem Lucasem. Straiton režíroval více než 50 televizních seriálů, včetně 17 dílů seriálu House ověnčeného cenami Emmy a Zlatým glóbem®. Režíroval též sedm pilotních seriálových dílů, z nichž pět se pak dále natáčelo.

David Straiton je pověstný nejen svým talentem a respektem ke ztvárňované látce, ale také dobrými vztahy s herci. Chce i nadále profesionálně vyvíjet, a proto si založil vlastní produkční společnost a spojil se s několika spisovateli a dalšími spolupracovníky, kteří mají originální nápady a intelektuální zázemí pro práci jak v televizi, tak ve filmu. Velká studia už několik jeho projektů začalo rozvíjet. Vedle těchto “průmyslových” projektů se David též zapojuje do různých slibných podnikatelských aktivit.

Ve volném čase se David věnuje mnoha rozličným zájmům, umění, plachtění, surfování. Je znalcem hudby a filmu, ale též miluje literaturu. Jeho hluboký obdiv k oceánu ho přiměl k tomu, že se usadil ve Venice v Kalifornii, kde žije se svou krásnou ženou a šestiletou dcerkou.

David Straiton csfd

Noční svět: Vznik životaFotografRiskantní známostDobrý doktorMagnumMacGyverStargirlHavaj 5-0OdstřelovačX-Men: Nová generaceBlood DriveInhumansThe BraveAmerican GothicGrimmVražedné MiamiHell on Wheels


Aktualizace osobnostního profilu David Straiton: 12.4. 2024 02:18